Epilog

Perspectiva autoarei

Nimeni nu credea ce auzea…toţi spuneau că este o minciună…un coşmar, că a doua zi se vor trezi şi vor fi din nou cu toţi împreună sau măcar o vor şti pe ea bine. Când au văzut la ştiri că Isabella Dupont a suferit un accident grav priveau uimiţi ceea ce aud. Imediat ce s-a petrecut accidentul jurnaliştii au pornit spre locul accidentului pentru că aveau informaţii că maşina care a căzut în acea prăpastie a fost închiriată de Isabella Dupont…acum duşmanii ei se puteau bucura în voie pentru că cea pe care o urau cu toată fiinţa lor nu mai era sau era? Nici eu nu ştiu, dar cu siguranţă nici ei de asta vă pot asigura.

Cel mai greu a fost pentru Edward, spunea în continuu: „Îngerul meu…franţuzoaica mea…nu! de ce tu? De ce acum?”, cei din familia ei îl priveau neputincioşi gândindu-se cu ce să îl ajute. Alice suferea în sinea ei pentru că a ştiu de dimineaţă că ceva se va întâmpla, dar niciodată nu s-a gândit la faptul că ea o să moară. Rolan era distrus şi acum era convins că nu mai există pentru alte motive ca să trăiască, soţia lui, Eluise şi fiica lui Adelaide, au plecat şi ele…acum a rămas singur şi nimeni nu mai încearcă să îl scoată din starea asta. La fel şi cei care au ajuns să o cunoască puţin sufereau: Heidi Wagner, Yanni Mantas, Damon Salvatore, Ştefan Salvatore şi Piere Poiré. Ei erau prietenii ei şi nu putea să nu îi doară pierderea unei fiinţe ca Isabella.

Trecutul sau mai bine spus fantomele trecutului nu au lăsat-o nici o clipă în pace, nu i-au permis să fie fericită şi când a cunoscut dragostea şi i se putea ivi şansa de a fi fericită însă soarta nu a fost de acord. Pentru ea avea alt plan unul dureros atât pentru cât şi pentru ceilalţi în viaţa cărora a fost implicată, a intrat încet şi sigur în inima lor iar acum a dispărut într-un mod neanunţat din viaţa lor. Cum ar putea fi descrisă existenţa ei? Cam aşa:

Şoapte moarte…cuvinte ce putrezesc…gânduri otrăvite…univers real…ori eşti doar o fantasmă?! Idei înotaţi stinghere în minte, căpătaţi contur…suflet curios te hrăneşti cu nou…Ideile mor….se nasc altele ce dispar la jumătatea schiţei lăsându-mă nedumerită…desenez sentimente…O sclipire vrea să fuga…vreau să o prind…îmi scapă, lăsându-mi ca amintire un picior vlăguit şi rece.

Noapte, noapte – iar mă laşi

Singur pe cărări pustii,

Părăsit aceleaşi

Palide melancolii…

Stelele se sting acum,

Roua picură pe flori:

Spune-mi, încotro să-ndrum

Paşii mei rătăcitori?

Reclame

4 comentarii la “Epilog

 1. Pingback: Justiţie oarbă a ajuns la sfârşit | Just Words Or Maybe Not

 2. wow
  nu ma asteptam la asta
  dar povestea este frumoasa
  dureroasa si dura, la fel ca realitatea in care traim
  multumesc ca ai impartasit aceasta poveste cu noi, cititorii
  sper ca vei scrie dn nou
  cum a fost bacul?
  xoxo
  cititoarea ta

 3. deci… nu pot nega, sfarsitul a fost neasteptat, dar… de ce anume ai facut sfarsitul trist???? poate , pe de o parte a fost interesant… dar… mie mi-ar fi placut mai mult un happy-end… dupa cat a suferit… nu a putut sa fie nicicum fericita -cu toate ca acum poate sia gasit linistea….

 4. CE?!Asa s-a sfarsit?!:((:((:((
  Nici vorba….:((:((:((:((:((:((
  Un fic extraordinar dar Isabella si Edward..:((
  Edward a ramas singur…
  Isabella …accidentul:((:((
  Chiar asa s-a terminat…?!Un fic remarcabil,care ne dat de gandit…despre viata,despre decizii,despre noi ca persoana…
  A fost atat de…nici nu am cuvinte sa spun cat de mult mi-a placut…
  :(:(:(:((:((:((Imi pare extrem de rau ca s-a sfarsit…mai ales asa:(( dar…in viata nu sunt toate roz,….dar cei doi(Isabella si Edward):((:((:((:(( …:((:(( nu a fost corecta viata fata de ei…
  Un fic de nota 20!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s