Capitolul 8

Cap 8

Edward

                Am ajuns foarte devreme la birou ca în fiecare zi cu o supărare ciudată care-mi dădea bătaie de cap.

– Jessica, în biroul meu acum – am spus când am trecut pe lângă biroul ei fără să salut sau să spun ceva, azi nu aveam chef, ceea ce-mi spunea că trebuie să-i fac o vizită lui Emmett.

– Da domnule, aici sunt – a spus ea cu agenda în mână şi eu eram deja aşezat pe scaunul din spatele biroului meu.

– Ce avem azi? – am întrebat-o în timp ce-mi porneam laptopul ca să-mi verific E-mailurile şi îmi beam cafeau.

– Au sunat pentru a confirma dacă participaţi la congresul internaţional al economiştilor care va avea loc în Italia – a spus citind din agenda ei.

– Când este asta? – am spus fără să-mi iau privirea de la monitor.

– În patru zile domnule? – a răspuns repede. O nouă călătorie, a fost primul meu gând.

– Jacob este invitat? – am întrebat ca şi cum nu era nimic privind-o în ochi şi ea a reacţionat din nou înroşindu-se.

– Da domnule, el a confirmat deja participarea lui de aceea va merge cu avionul personal al companiei – mi-am dat ochii peste cap, ce inteligent era.

– Altceva? – am întrebat-o fără să las de o parte ideea care-mi trecea prin cap..

– Părinţii dumneavoastră v-au căutat săptămâna trecută când aţi fost în Mexic şi săptămâna aceasta de asemenea – a spus cu părere de rău, ceea ce m-a deranjat.

– Dacă mai sună spune-le că mă aflu într-o întâlnire sau pur şi simplu că nu pot vorbi în acest moment – vocea mea semăna cu strigăt.

– Asta am făcut, domnule. Dar tatăl dumneavoastră cunoaşte foarte bine modalitatea în care funcţionează întâlnirile în această firmă – am privit-o urât – Dar o să fac asta în continuare – a vrut să se retragă, dar mi-am amintit de alt ceva.

– Jessica, de ce nu mi-ai spus că te-ai căsătorit cu Mike? – am întrebat-o în timp ce priveam fix ecranul.

– Vă supără asta? – am perceput o notă de entuziasm în vocea ei de aceea am privit-o imediat cu o sprânceană ridicată.

-Desigur că nu, doar că nu-mi place să am parte de surprize de la angajaţi – i-am spus şi ea a înţeles mesajul şi s-a înroşit cu putere.

– Desigur, mă scuza-ţi domnule Cullen nu se va mai repeta – am aprobat şi i-am făcut un gest să iasă din birou. Încă nu a uitat ce s-a întâmplat? Ce proastă dacă eu eram beat şi desigur cu o necesitate fiziologică, care după Piramida Maslow, ar fi cea mai joasă, dar pentru mine era prima şi Jessica a fost doar într-un moment nepotrivit.

Mi-am petreut dimineaţa verificând proiectele care ne-au venit ca să investim în noi companii şi altele care erau vechi, dar le-ar plăcea să primească ceea ce le dădeam noi pentru a învia, de asemenea să învie ultimile mişcări de la bursă şi cum existeau investitori cu fonduri mute,am decis să cumpărăm câteva bonusori ca să ne asigurăm că atunci când acestea se vor ridica ne vor vinde.

Pe biroul meu era de asemenea corespondenţa normală şi mi-a atras atenţia un plic de culoarea fildeşului destul de elegant.

„Edward Cullen te informez de la bun început că în patru luni mă voi căsători cu Garret, astfel încât nu vei avea nici o scuză ca să respingi invitaţia la nuntă care va sosi la momentul potrivit, pur şi simplu încerc să mă asigur că vei asista şi nu ne vei face acelaşi lucru ca micuţei Sasha când trebuia să o botezăm, sper că îţi aminteşti că Garret te-a rugat să-i fiu naş, nu? Dar, din păcate, nu ai putut asista şi a trebuit să schimbăm naşul. Garret este convins că nu vei veni la nuntă, dar am încredere în tine Cullen pentru că ne cunoaştem de mulţi ani, sper să nu ne dezamăgeşti şi de data asta. Te iubesc mult şi ştii asta. Kate

                Am oftat supărat. Cum de nu uită acel incident? Nu am putut participa la botezul primului ei copil pentru că aveam multă treabă.

Eşti sigur de asta? Pentru că eu îmi aduc aminte perfect că te culcai cu un model de la Macim, mi-a amintit conştiinţa mea.

– Ei bine, se poate să fi uitat acest detaliu. Dar de câte ori îţi apare oportunitatea asta, Cullen? – mi-am spus mie însumi şi un zâmbet mi-a apărut pe faţă la amintirea acelei blonde cu curbe şi dota bine.

Oportunităţi pentru tine? Putem spune că toate, am zâmbit mândru.

– Nici nu vreau să-mi imaginez ce-ţi trece prin capul acela pervers de zâmbeşti în modul acesta – am ieşit din gândurile mele când am auzit-o pe cea care avea acea unică voce.

– Alice, nu ştii că am o secretară care să mă informeze când vii? – ea a zâmbit şi a intrat complet în birou.

– O secretară care în momentul acesta nu este de găsit şi nu am de gând să aştept ca să apară şi să mă anunţe – a spus ca şi cum ar fii evident – Nu degeaba sunt cea mai bună prietenă a şefului – a venit la mine cu un zâmbet uriaş – Vin-o aici prostuţule, mi-ai lipsit – m-am ridicat din scaunul meu şi am primit-o întinzându-mi braţele.

– Şi tu mie, micuţele demon – i-am spus adevăraul.

– De ce nu ne-ai vizitat? – m-am tensionat imediat şi ea cum mă cunoaşte foarte bine a presupus imediat – Pregătirile de acasă sunt gata de câteva zile de aceea eu şi Jasper ne vom muta în curând în casa noastră şi o să o părăsim pe cea a părinţilor tăi – am aprobat şi m-am aşezat în scaunul meu.

– Mă anunţi când va fi inaugurarea – i-am spus zâmbind, dar se pare că nu a convins-o prea mult.

– Ai fi preferat să nu-ţi spună niciodată adevărul? – a întrebat defensiv.

– De asta ai venit? Ca să fii avocată diavolului? – am simţit un nod în gât, dar l-am făcut să dispară imediat.

– Din câte ştiu nu te reprezint pe tine – a spus cu un zâmbet suficinet şi nu am putut să nu îl returnez – Vorbesc serios, Edward, părinţii tăi îţi duc dorul, cred că şase luni ca să procesezi şi să accepţi faptele sunt mai mult decât suficiente.

– Nu ai înţeles – i-am spus derutat.

– Ei bine, dacă nu este aşa atunci explică-mi – am privit-o şi în ochii ei nu era nici cea mai mică preocupare, ea nu era aici pentru bârfe sau pentru că vroia să ştie mai multe decât ceilalţi, era îngrijorată.

– Era lumea mea să fiu un Cullen şi să ştiu că în realitate sunt un simplu orfan, un bastard nu era în planurile mele – m-am confesat derutat gesticulând cu mâinile peste birou şi ducându-mi mâinile la cap, imediat am simţit mângâierea lui Alice.

– Nu este aşa Edward, ei te iubesc cu aceeaşi intensitate cu care îl iubesc pe Jasper, între voi doi nu există diferenţă – a spus foarte sigură.

– Atunci de ce mi-au spus? Poate că au crezut că cu asta mă pot îndepărta şi era corect, nu?

– Se poate să fii un geniu în afaceri, dar eşti un idiot complet când vine vorba de relaţii personale – am ridicat privirea ca să o văd zâmbind – Dacă ei ţi-au spus Edward, şi îţi spun pentru că ştiu sigur pentru că acolo nimeni nu mi-a spălat creierul, este pentru că ei au fost foarte drepţi şi meriţi să ştii adevarul, sau spune-mi, dacă ai fi aflat de la altă persoană. Te-ai fi simţit mai bine că ei nu ţi-au spus adevărul? – am rămas în linişte acceptând că în mare parte ea avea dreptate.

– Am treabă Alice şi în curând o nouă călătorie – am spus brusc revenind la masca mea.

– Nu aşteptam altă reacţie din partea ta prietene, întotdeauna acoperind probleme cu treaba – am auzit-o oftând – Te rog doar ca de data asta să nu-l iei pe Jasper pentru multe zile, încerc să rămân însărcinată şi asta este dificil dacă petrece mai mult timp cu tine decât cu mine – am privit-o urât.

– Nu am nevoie de asemenea informaţii, Alice – ea a început să râdă.

– Ar trebui să încerci asta, ştii? – am privit-o fără să înţeleg cum ea ştia că în această privinţă eram destul de activ – Mă refer la descendenţa Cullen – şi-a dat ochii peste cap ca şi cum ar ştii ce-mi trecea prin cap, m-am ridicat de pe scaun şi am sărutat-o pe frunte.

– Chiar mi-a făcut plăcere să te văd – i-am spus sincer şi ea a zâmbit mai tandru ca niciodată.

– Stai calm băiete că o să vină şi fata care o să-ţi înmoaie inima aceea de gheaţă pe care o ai – am privit-o urât – Eşti prietenul meu, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să-ţi spun advărul.

Într-un final alice a plecat lăsându-mă mai rău decât eram în acea zi, multe lucruri îmi treceau prin minte până când am luat o decizie care nu-mi plăcea deloc, trebuia să o fac.

– Jessica – am serios – Sună la Jenks şi spune-i că am nevoie de el în birou azi – am rupt comunicaţia fără să aştept un răspuns.â

După câteva ore de verificat dosare, solduri, raporturi, transferuri fără să-mi dau seama că a trecut ora prânzului.

– O să mori într-o zi o să mori de foame Cullen – am oftat exasperat.

– Nimeni nu mai ştie semnficaţia unei secretate? – a strigat supărat şi Jacob s-a uitat urât la mine.

– Jessica ştie că nu am nevoie de prezentare – l-am privit şi am observat o lumină diferită şi un zâmbet pe care nu l-am mai văzut de când…

– Ce s-a întâmplat în ultimele zile cu Jacob Black ca să fie aşa de zâmbitor? – am lăsat treaba, ceva îmi atrăgea atenţia.

– Ce zi este astăzi? – a întrebat ca şi cum nu se întâmplase nimic şi s-a aşezat pe scaunul din faţa mea.

– Nu-mi spune că deja am uitat de ziua ta? – l-am întrebat îngrijorat şi cu chef ca să merg să o omor pe Jessica pentru că nu mi-a ammintit, el şi-a dat ochii peste cap şi a negat.

– Nu prostule, până atunci mai sunt câteva luni – mi-a făcut cu ochiul – Şi chiar că a venit vorba să ştii că am multe cămăşi – şi-a dus mâna la barbă ca şi cum se gândea la ceva – Ei bine, mai de grabă aminteşte-i secretarei – i-am zâmbit inocent.

– Nu cred că ziua ta de naştere te-a adus aşa, nu? – am readus în discuţie acel subiect.

– Corect – a afirmat entuziasmat – Când te-am întrebat ce zi este astăzi, este pentru că este joi – am aprobat deşi nu găseam logica – Ieri a fost miercuri.

– Nu înţeleg cum Einstein este un om ştiinţific atât de important din cauza teoriei relativităţii dacă tu o depăşeşti maiestuos – i-am spus ironic zâmbind şi el mi-a aruncat o privire criminală.

– Eşti un idiot – a spus fără să-şi ascundă supărarea pentru a cea schimbare evidentă – Mă refer la faptul că ieri a fost miercuri şi am avut o întâlnire cu Bella – am înţepenit în scaunul meu fiind complet acaparat de ceea ce spunea.

– Şi? – l-am întrebat ca cineva care nu ar vrea să ştie nimic – Vii să-mi spui că deja te-ai culcat cu ea, nu? Măcar ai scăpat deja de chef – am spus-o într-un mod viclean.

– Nu este asta, prostule, de fapt – s-a ruşiant puţin. Jacob s-a ruşinat? Asta era ciudat – Încă nu am ajuns la săruturi – am făcut un gest de scârbă.

– Asta chiar nu o mai cred, pentru femei este chestia asta cu primul sărut – am făcut un semn cu mâna în stilul lui Romeo – Este modul care le spune cum va fi relaţia şi bla bla bla – Jacob a negat zâmbind.

– Îţi spun serios frate, ea este diferită.

– Dacă vii să-mi spui că ea este specială, diferită, unică şi un şir de prostii, mai bine mă laşi să-mi continui treaba, bine? – am terminat din nou enervat cu tirada lui despre Bella Swan.

– Nu o judeca fără să o cunoşti Edward, ea a avut o relaţie dificilă şi de aceea îi este greu să aibă încredere în bărbaţi – am lăsat documentele şi l-am privit supărat.

– A costat-o să aibă încredere în bărbaţi sau să scoată bani de la ei? – Jacob a oftat.

– De ce eşti aşa? Dă-i o şansă – a cerut ca un copil mic – În patru zile o să mergem în Italia, nu? – entuziasmul lui nu mi-a plăcut deloc.

– Desigur, am uitat că femeia bună este stewardesa mea şi ar fi un moment bun ca să-i desfaci picioarele, nu? – am ridicat din sprâncene sugestiv.

– Cu tine nu se poate vorbi, dacă am venit să-ţi spun că sunt fericit şi entuziasmat este pentru că eşti cel mai bun prieten al meu, dar văd că nu pot să contez de data asta pe tine sau ar trebui să spun că nu pot conta pe tine din nou în chestiunea asta – asta a fost o lovitură sub centură cum ştiu că se referea la Leah.

– De ce nu rezervi pentru tine idila cu Swan şi pe mine mă laşi să-mi fac treaba? – mi-am întors privirea spre raporturi care mi-au luat toată ziua să le verific, nu vroiam să-l ascult despre ce s-a întâmplat şi ce nu s-a întâmplat la acea întâlnire.

– Mulţumesc, „prietene” – l-am auzit spunându-mi înainte să lovească uşa cu putere.

Două lovituri în uşă m-au făcut să fierb de nervi. Nimeni nu putea să mă lase să lucrez astăzi?

– Mă scuzaţi, domnule Cullen – a spus cu grijă Jessica şi am privit-o furios – Domnul Jenks este aici – am aprobat indicându-i să-l lase să intre.

– Bună ziua, Domnule Cullen – i-am întins mâna şi am trecut direct la subiect. Direct ca întotdeauna Cullen, am zâmbit arogant.

– Jenks vreau să investighezi pe cineva – el imediat şi-a luat libertatea pentru a începe să scrie – Este simplu, am nevoie de TOT ce poţi afla referitor la Edward şi Elizabeth Mansen – Jenks m-a privit ciudat – Este ceva în neregulă?

– Nu, desigur că nu domnule – a spus imediat şi şi-a scos din buzunar batista pentru a-şi şterge transpiraţia de pe frunte – Este cu caracter urgent? –a întrebat cu îndoială şi i-am zâmbit.

– Întotdeauna când te chem este cu caracter urgent, nu mă interesează dacă ai şi alte treburi, acesta este cel mai important, nu? – l-am provocat să spună contrariul.

– Desigur Domnule Cullen, o să încep imediat şi cel mai târziu săptămâna viitoare o să aveţi totul.

– Orice vei găsi, este o treabă importantă. De aceea dacă nu mă găseşti în oraş, aştepţi să vin înapoi, să nu te gândeşti să le laşi la Jessica sau în mâna altcuiva – a aprobat rapid – Bine, asta este tot – l-am expediat agitându-mi mâna ca să se retragă din faţa mea cât mai reped.

– Domnule, cunoaşteţi măcar oraşul, ţara sau o altă informaţie despre domni? – a întrebat timid şi eu am strâns din dinţi.

– Crezi că dacă aş fi cunoscut o altă informaţie nu ţi-aş fi dat-o? Sau mai rău, cunoscând de unde sunt nu aş fi avut grijă personal de tot – m-am uitat urât şi el speriat a aprobat şi a plecat din birou.

– Ineptule – am spus supărat şi am continuat cu ce făceam.

Ziua aceea a fost foarte obositoare datorită vizitelor pe care le-am primit, când am ajuns în linişte penthouse-ului meu, am lăsat afară toată grijile mele şi întâmplările rele.

Am mers la bucătărie şi am găsit cina pregătită de Irma, care lucra în casa părinţilor mei de când am raţiune şi când am decis să locuiesc singur, Esme a rugat-o dacă putea să vină să dacă ordine şi să-mi pregătească mâncare ştiind că aceste lucruri domestice nu sunt pentru mine, desigur femeia primeşte salariu dublu şi astfel nu este  o problemă.

Până acum şoferul familiei a dus-o deja înapoi.

– Văd că ai venit înfometat – m-am speriat când am auzit-o pe Irma în spatele meu.

– Nu ar trebui să fii în drum spre casă? – m-am apropiat de ea şi am sărutat-o pe frunte, femeia era deja foarte în vârstă şi întotdeauna s-a purtat cu mine drăgăstos şi de aceea a câştigat dragostea mea şi respectul meu.

– Kevin este jos şi mă aşteaptă – am aprobat – Vroiam să vorbesc câteva minute cu tine – şi asta nu mi-a oferit un presentiment bun.

– Vrei să-mi vorbeşti despre părinţii mei, nu? – am încercat să mă liniştesc ca să nu-mi pierd răbdarea cu Irma, ea m-a luat de mână şi m-a dus la canapea, unde ne-am aşezat amândoi.

– Nu sunt cineva ca să-ţi spun ce trebuie să faci cu viaţa ta sau cum să reacţionezi, vreau doar să constat că te cunosc de când erai atât – a făcut un gest cu degetele sub bărbăţia mea.

– Nu este nevoie să faci asta –i-am spus amuzat în timp ce îi luam mâinele ca să opresc acest gest, ea a zâmbit.

– Asta se referă cumva la masculinitatea mea? – îmi era uşor să vorbesc cu ea.

– Vreau să ştii că mama ta – am făcut un geste peste care ea a trecut – Da Edward, este mama ta pentru că ea te-a crescut, ea te-a îngrijit când ai fost bolnav, de fiecare dată când plângeai din cauza unei schimbări de planuri, ea te-a educat şi a fost prezentă la fiecare eveniment important din viaţa ta – am simţit o senzaţie de păre de rău.

– Irma te rog… – am rugat-o cu inima ruptă.

– Este adevărul fiule, poate că nu ai sângele ei, dar nu asta o indentifică pe mama unui copil. Oare nici o dată nu ai văzut lumina din ochii ei când vorbeşte de tine? – nu am răspuns – Eşti mândria ei – am negat şi ea mi-a dat o palmă peste cap făcându-mă să o privesc urât.

– Mulţumeşte că te iubesc pentru că nimeni nu ar îndrăzni să facă asta – a zâmbit.

– Ştiu, de asta am făcut-o – s-a ridicat greu de pe canapea şi a mers spre uşă – Doar aminteşte-ţi cine eşti în realitate şi nu te lăsa ghidat – am aprobat, mulţumindu-i pentru cuvintele ei, s-a apropiat de mine şi m-a pişcat de obraz după care m-a sărutat – Te iubesc fiule – am brăţişat-o cu recunoştinţă.

– Te iubesc, doică – i-am spus cât de drăgostos am putu făcând aluzie la felul cum îi spuneam când eram mic.

Cu această ultimă discuţie pe ziua de azi şi după ce practic am devorat ceea ce mi-a pregătit Irma, o lasagna excelentă cu sos alb, am mers în camera mea ca să-mi încarc bateriile. Eram pe punctul de a adormi când telefonul a sunat cu putere anunţându-mă că am primit un mesaj.

„Patul meu este foarte rece, cred că lipseşte puţină acţiune. Nu îndrăzneşti puţin?

                Tanya…am oftat supărat şi am tastat repede un mesaj:

„Nu pot, sunt cu alta în pat

                Deşi era o minciună ştiam că cu asta nu o să mă mai sâcâie, în noaptea aceea chiar aveam nevoie de casa mea şi să mă odihnesc, ziua a fost obositoare nu în sensul unui fiasco de aceea capul meu era o adunătură de gânduri care încă trebuiau rezolvate.

Dimineaţa următoarea m-am trezit mai obosit, de parcă nu aş fi dormit deloc, am făcut câteva exerciţii şi în acest fel am scăpat puţin de fustrare. După aceea am făcut un duş rapid. M-am urcat în maşină şi m-am întors la birou, în câteva minute eram acolo datorită motorului de 440 de cai putere.

– Bună dimineaţa, domnule Cullen – a spus Jessica, am salutat-o cu mâna şi am intrat în biroul meu, ca de fiecare dată cafeaua mea se afla pe birou, măcar fata era eficientă în continuare, am gândit despre Jessica.

Ca în fiecare dimineaţă am verificat jurnalul financiar pentru suişurile şi coborârile de la bursă, ceva ce întotdeauna a fost extrem de volatil astfel încât trebuie să fii informat în fiecare minut.

– Domnule Cullen, fratele dumneavoastră se află pe linia doi – a spus Jessica şi imediat i-am răspuns lui Jasper.

– Totul bine? – am întrebat precaut, nu vroiam ca totul să înceapă ca ieri.

– Totul bine, vroiam doar să ştiu dacă ai nevoie de mine la congresul din Italia? – am zâmbit amintindu-mi de comentariul lui Alice de ieri.

– Mă descurc cu el – am spus fără să-mi ascund şmechieria din voce – Vezi de descendentul acela mascultin – şi nu am putut evita un chicot.

– Alice – l-am auzit suspinând şi puteam pune pariu că era complet ruşinat în momentul acesta.

– Stai liniştit Jasper, va fi doar un congres lipsit de importanţă, ca întotdeauna, sfaturi în legătură cu noutăţile, va fi menţionat sacrificiul bla bla bla – i-am spus puţin entuziasmat.

-Vei merge cu Jake? – vocea lui s-a schimbat într-una mai precaută alertându-mă imediat.

– Da. De ce? – m-am lovit peste frunte pentru că sunasem atât  agitat.

– Nu sunt tatăl tău ca să te cert – şi aici ajungem din nou – Dacă Jake este prietenul tău cu adevărat o să înţelegi că este cu adevărat entuziasmat cu Bella – mi-am muşcat limba – Tu mai bine ca nimeni ştii că nu l-am mai văzut aşa de când a murit Leah.

– Cine mai bine ca mine? – am spus sarcastic.

– Nu mă refer la asta şi ştii asta, dacă Jacob crede că poate să se încurce cu acea fată foarte bine pentru el, dar nu este nevoie să i-o ruinezi.

– Crezi că o să intervin din nou? – vocea mea suna provocatoare.

– Încalcă faptele Edward şi nu pune cuvine în gura mea pentru că nu este ceea ce gândesc eu sau ce am spus, aici nu există nici o vină, dacă tu ai fi vorbit la vremea lor lucrurile… – l-am întrerupt.

– Gata, gata, gata am înţeles mesajul, nu-ţi face griji. O să-l las pe Jacob să zboare printre noi.

– Mulţumesc – a fost tot răspunsul fratelui meu şi după aceea a închis. Am reluat treaba, dar mi-am dat seama că deja citeam de trei ori acelaşi paragraf aşa că am lăsat documentele de o parte.

– Toţi trebuie să aducă în discuţie subiectul Bella Swan? Ce are fata asta, teri sâni? – am spus tare copleşit de tema în jurul cărora se învârteau toţi, dar asta mă bântuie din cauza noi călătorii şi descoperirile sugestive pe care le-a menţionat Jacob în relaţia lor, dacă eu o să permit asta înseamnă că sunt un prieten rău, dar ce puteam să fac?

– Domnule Cullen?

– Ce Jessica! – mi-a ieşit dintr-o dată când am văzut că sunt din nou întrerupt, ea a păstrat linişte şi am înţeles că am exagerat puţin, dar nu aveam de gând să-mi cer scuze. Ea era plătită ca să lucreze.

– Mă scuzaţi domnule dar… – s-a îndoit o secundă privindu-mă cu teamă – Dar a venit o informaţie – s-a apropiat temându-se şi a lăsat pe birou un manuscris a ceva – Este ziarul de mâine – am privit-o ciudat şi ea a ieşit din birou.

Am privit coperta şi pe ea se afla o poză cu cladirea Cullen în fund, am deschis imediat la ştiri.

„Antreprenorul renumit pe Edward Cullen o face din nou, spunea titlul.

Este deja cunoscută natura caracterului magnatului Edward Cullen şi multe companii de succes pe care şi le-a atribuit în ciuda vârstei lui tinere, a zâmbit mândru de mine însumi.

Dar o face din nou, ştim din surse sigure că moştenitorul lui Carlisle Cullen prin jocuri financiare a dobândit firma „System Progress” a cunoscutului Aro Volturi, era clar că aceste „zvonuri au ieşit din gura lui Aro”.

Lăsându-l practic în stare de faliment şi cu un stres care potrivit medicilor ar putea duce la un periculos atac de cord, provocat de cel menţionat mai, destul de mare.”

– Desigur, acum că se simte rău pentru că are cu 30 de ani mai mult decât mine? Sunt afaceri – am spus pentru mine ca şi cum ar fi evident şi am lăsat ştirea de o parte. Era evident că ştirea aceea fost împrăştiată cu intenţa de a mă dicredita, dar se înşela pentru că ştirile de genul acesta mă ajuta să am o putere de cumpărare mai mare asupra asociaţilor pentru că ştiau că sunt în stare de orice pentru a obţine ceea ce vreau – Prostii! – am spus zâmbind în timp ce aruncam manuscrisul la gunoi, dar când mintea mea a devenit cuminte? În acel moment mi-a venit ideea ca soarele după o furtună.

Soarele după furtună? Te transformi într-un timid Cullen, a spus vocea mea interioară, dar nu i-am acordat importanţă cum aveam alt lucru în minte.

– Jessica sun-o imediat pe Isabella Swan şi să se prezinte astăzi aici în biroul meu! – am spus cu un rânjet satisfăcut.

Reclame

9 comentarii la “Capitolul 8

  1. Pingback: Capitolul 8 din Último Vuelo | Just Words Or Maybe Not

  2. wow!fetito, tu nu pierzi de loc timpul, nu?geniaaal capitolul, abia astept sa vad ce are Edward in plan, desi, am o presimtirea, ca nu o sa fie deloc placut…si multumim ca ne traduci fic-ul!

  3. O Doamne abia astept capitolul urmator !Abia astept sa vad ce se mai petrece intre Edward si Bella . Spre totusi ca relatia lui cu Jacob sa nu fie distrusa cumva .
    Sper sa revii cat mai curad cu un capitol nou 😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s