Capitolul 6

Înainte de toate, aş vrea să-i mulţumesc Sarei Hope pentru ajutorul acordat şi pentru că a tradus capitolul.

Mulţumesc!

Edward

Mâna ei s-a oprit pe obrazul meu,singurul lucru pe care l-am simţit după ce a formulat acea întrebare.

– Ce se întâmplă? Eşti nebună – am întreb furios ,luându-i mâna de pe obraz pentru că a început să ardă foarte tare, vroiam să-i dau avantajul de a recunoaşte că pentru o persoană înaltă loveşte destul de rău.

– Poate mă va costa slujba, dar ascultă-mă bine, am demnitate şi nu am de gând să o pierd pentru un om ca dumneavoastră – părea indignată si foarte supărată ceea ce dădea un aer misterios, am îndepărtat acest gând şi m-am concentrat pe ochii ei care ardeau de furie.

– Ai acţionat foarte bine! – i-am spus, zâmbind arogant si ea pur şi simplu a făcut ochii mari.

– Totul este bine? – am auzit vocea lui Jacob şi eu am avansat imediat, avea un zâmbet amuzant dansând pe buzele lui şi m-a întrebat cât de mult am văzut şi am auzit.

– Clar! – am zis, zâmbind şi eu la rândul meu – Pur şi simplu îi spuneam Issabellei să nu se culce târziu, pentru că mâine ne întoarcem – am avansat pentru a o putea privi  şi ochii ei erau miraţi şi puteai observa clar ceea ce credea şi ea credea că va fi concediată. Desigur că nu! Cum aşa? Cum aş putea să o ţin sub supraveghere pentru a nu-mi înşela prietenul?

– Mergem? – Jacob ia întins mâna zâmbind şi ea a acceptat-o timidă, femeia asta dacă era inteligentă ştia cum să manipuleze un om – Tu ce faci Edward? – desigur, cum îşi făcea griji pentru mine.

– Ştii deja, ca de obicei! – am zâmbit, ea privind ceva curios, încercând să disimuleze – Obţineţi o păsărică bună şi caldă pentru a avea un sex cu crampe.

– Este o doamnă prezentă, Edward, nu este nevoie să fii explicit! – mi-a spus prietenul meu repede pentru a nu mai putea continua.

– Nu te deranja ideea asta acum două zile – l-am provocat să nege, dar el pur şi simplu a rămas tăcut şi îşi privea pantofii, de când prietenul meu a devenit un eunuc?

– Persoanele se mai pot schimba, asta este partea bună a oamenilor! – Bella a surprins un zâmbet de la Jacob.

– Dar părinţii tăi nu te-au învăţat să taci din gură, când trebuie? – am întrebat-o, supărat şi foarte…pur si simplu am zâmbit mulţumit.

– Gata cu vorba – a zis Jake luând-o de mijloc – Ai grijă de tine amice şi nu uita că şi tu trebuie să te întorci mâine – am zâmbit fără chef şi am plecat de acolo înainte să înceapă vreo scenă romantică.

– Ca de obicei, domnule Cullen? -m-a întrebat şoferul, când m-am urcat în maşină.

– De data asta, nu! – i-am zis  supărat ca şi când el ar fi fost de vină – Du-mă la „Table Dance” – i-am zis  după ce m-am gândit câteva minute, acel club de noapte situat pe Playa del Carmen era ce aveam nevoie in aceste momente, câteva dansatoare bune şi exotice, care să mă facă să uit de succesul meu, de când am coborât din idiotul acela de avion.

Când am invitat-o pe Bella să sară cu parapanta ştiam că o să se opună. Ce femeie ar accepta ceva atât de periculos şi fără să-i fie teamă? Ea a reacţionat cum m-am aşteptat şi  până la urmă mi-a demonstrat contrariul, ea a acceptat şi mi-a demonstrat că această experienţă i-a plăcut, poate că m-am simţit slab când am văzut-o atât de liberă şi si ncer am avut impulsul de a zâmbi cu ea.

Trebuie să ai grijă cu ea, Edward, este vicleană şi ştie cum să zăpăcească bărbaţii, m-am gândit că ar trebui să las deoparte gândurile mele, pentru că maşina s-a oprit, iar luminile de la club mă făceau atent că am ajuns.

– Am ajuns, domnule Cullen! -mi-a zis şoferul.

– Ai mai fost vreodată într-un club de noapte ca acesta? – l-am întretat şi el a negat imediat.

– Sunt căsătorit! – a zis timid.

– Şi femeia ta este cu tine aici? – am zâmbit şi el  mă privea fără să înţeleagă ceva – O să fie un secret profesional, nu-ţi fă griji pentru bani, azi totul este din partea casei – i-am făcut cu ochiul şi s-a uitat la mine cu neîncredere.

– Te asigur că femeile din acest loc sunt cele mai bune şi te fac să uiţi de toate problemele de cancer – l-am încurajat şi am putut vedea ezitarea.

Intrarea a fost chestiunea a doua, şeful localului se apropia de parcă am fi fost cei mai buni prieteni, acestea erau beneficiile banilor.

– Edward, prietenie, cât de mult mă bucur ca te-ai întors în acest loc! – am mimat un zâmbet fals, acela pe care îl înveţi uşor când te afli în această lume superficială.

– Cel care se află acolo – am arătat spre şoferul meu care mă acompania în toate călătoriile mele – Este Mike şi te-aş ruga să ai grijă de el ca şi când aş fi eu – patronul s-a uitat imediat la şoferul meu şi a zâmbit cu acei ochi care însemnau mulţi bani.

– Aşa va fi Edward, nu-ţi fă griji. Ce îţi pot oferi ţie? – m-a întrebat mai entuziast.

– Blonde – am cerut imediat – Nici o roşcată sau brunetă azi – asta a fost o cerere ciudată şi lui i s-a părut la fel.

– Te-ai contaminat cu acea clasă de feticism sexual? – a întrebat amuzat şi l-am privit imediat.

– De când trebuie să-ţi dau explicaţii? – l-am întrebat tăios şi sec şi a obţinut schimbarea şi a luat o atitudine mai profesională.

– Îţi voi aduce ce ai cerut – a plecat, lăsându-mă cu chelneriţa care mi-a luat comanda.

– Un whisky dublu pentru tine? – l-a întrebat pe Mike, care părea incomod.

– Eu nu beau domnule Cullen, mulţumesc – mi-am dat ochii peste cap.

– Şi unul la fel pentru el – i-am zis chelneriţei – Ai vreo problemă cu stilul? – am întrebat deranjat, însă cu Jacob niciodată nu existau situaţiile astea.

– Mâine dimineaţă trebuie să fiu treaz pentru a vă lua domnule şi acum câteva luni i-am promis femeiei mele că nu voi mai bea – în ciuda luminii insuportabile aş putea jura că l-am văzut roşind.

– Femeia ta nu este cu tine în aceste momente, sigur doarme fără să ştie unde eşti, aşa că nu-ţi mai fă griji, asta rămâne între noi – iar în acel moment chelneriţa a intrat cu comanda noastră, cu o înclinaţie a capului la făcut pe Mike să bea.

Nu exagerez că au trecut cinci ore de când am ajuns, trei dansatoare exotice blonde dansau erotic în poală şi am băut aproape patru sticle de whisky, am uitat complet de problemele matrimoniale lui Mike şi ale soţiei lui şi eu am uitat pentru că mă aflam în acest local fără amicul meu.

– Îţi zic Ed! cartier….eu le hip! mă uit la bărbat – a zis cu dificultate – A făcut hip! să arunc…eu hip! modele care le…văd – mulţumit de linguşeala lui, a ridicat sticla pe jumătate goală pentru a sărbători.

– Poate nu sunt un model, dar când am ajuns în acest loc ţi-am oferit cerul şi pământul – i-am zis cu un zâmbet complice şi el mi l-a înapoiat mulţumit.

– Săraca mea Jessichita! – a zis scuipând la S – Săraca mea fehip! eu care nu şştiu să aaajung hip! la orgasm – confidenţial eu l-am privit fără să înţeleg prea multe, întotdeauna a crezut că dacă o femeie  nu este satisfăcută în pat, nu este decât vina bărbatului pentru că nu ştie cum să o trateze.

– Eşti sigur că e vina ta şi nu a ei? – l-am întrebat în timp ce continua să bea.

– De ce ssatif hip! a făcut-o de multe, dar de puţine ori pe ea – a spus cu un ton mai melancolic.

– Poate ar trebui să încerci alte lucruri – am zis pentru a nu începe să plângă, pentru că ochii lui se cristalizează.

– Ce ştiţi dumneavoastră? – a întrebat – Nu aveţi soţie – a luat în derâdere  şi a continuat să bea, nu am acordat prea multă atenţie asupra comentariului lui pentru că omul era complet băut, acum am înţeles de ce soţia lui i-a interzis.

– Nu îmi este clar cum nu mai putem trăi cu problemele astea – şi am ascultat –  Sugerează-i Jessicăi să-şi ia o vacanţă că poate o ajută – i-am sugerat.

– Nu…cred că ea s…hip! – apoi a continuat furios  – Şeful ei este un mize hip! da narcisista crede că el pur şi simplu…- a început să râdă foarte tare la comentariul său.

– Unde lucrează soţia ta? – am întrebat fără să mă opresc din râs, dar m-am oprit din râs imediat ce mi-a dat răspunsul.

– La Cullen – a răspuns ca şi când nu ar înţelege ce zice, vorbea din ce in ce mai lent, iar in acel moment am asociat numele Jessica cu secretara mea „Jessica Stanley” am suspinat fustrat, norocul meu de a mă încurca cu soţia şoferului meu, braţul meu s-ar îmbunătăţi.

– Cred că ai băut suficient whisky pentru seara asta, Mike – am zis în timp ce i-am luat paharul, iar el a început să protesteze, mâine vom vorbi mai lucid evident fără să menţionăm de soţiei lui, nu vreau probleme şi el trebuie să se decidă să-i spună soţiei sale că problema orgasmului perfect nu era din vina lui, ea gemea ca o vacă şi ştiam din experienţă proprie.

– Mulţumesc! – m-a scuipat pe faţă – Pentru totul!Hip!Edwar… – a zis in timp ce s-a urcat în taxi şi l-am rugat să-l ducă la hotelul lui.

– Totul este bine? – m-a întrebat patronul, când am intrat şi am simţit dolarul acelei nopţi, sentimentul de singurătate şi lăsat singur de prietenul meu.

– Nu, nu sunt bine – am acceptat pentru prima dată în viaţa mea – Ştii unde pot obţine o femeie bună? – am întrebat şi el s-a prins imediat de ce vroiam să spun.

– Am câteva care sunt cam scumpe, dar te asigur că merită fiecare cent! – stăteam fără griji – Dar aşa, te rog să  nu aminteşti de acest tip de muncă nu-l am patentat.

La ce oră am ajuns în cameră? Nu-mi amintesc, doar că eram conştient de furie, cu sânii excesivi care au sărit la ritmul mişcărilor sale pe membrul meu călit, care a cerut o eliberare rapidă.

Fata zâmbea satisfăcută şi mă privea direct în ochi şi chiar se distra, pentru mine era o simplă femeie mai mult  şi pentru ea eu eram un simplu client, mai mulţi bani câştiga datorită corpului ei, dar ceva îmi zicea că nu era simplu, la o mişcare care nu reacţiona imediat şi-a dus mâinile la ceafa mea şi-a apropiat buzele într-un sărut puternic şi eu am tras-o de păr pentru a-şi lua părul de pe faţa mea.

– Niciodată să nu mă săruţi! – am zis supărat – Să nu-ţi mai treacă prin cap să faci asta – ochii ei erau deschişi de frică şi am simţit teama pentru că a pierdut un pic ritmul – Dacă într-adevăr vrei să câştigi acei dolari va trebui să te forţezi mai tare – am ţipat la ea si a început să-şi regleze ritmul sexului cu al meu – Aşa este mai bine – m-am bucurat cu ochii închişi conştient că nu va încerca să mă sărute, niciodată nu sărutam când făceam sex pentru că asta era o legătura afectiva. În adolescenţă am sărutat multe buze şi nici una nu m-a satisfăcut până la ea, am crezut că voi deveni nebun cu savoarea ei asta până când au fost alte buze care au stăpânire pe ea şi am renunţat la sărutat, de atunci nu am mai sărutat nici o  femeie.

Femeia se aşează mai bine în poala mea şi eu sprijin capul pe canapea – Mai rapide – am ordonat autoritar şi aşa a făcut, dar nu a fost suficient, am luat-o de şolduri şi am ajutat la creşterile care erau în creştere, încât mi-a părut un pic rău de suferinţa ei.

Gemetele ei puternice îmi atingeau ego-ul la o scară mare în timp ce simţeam orgasmul venind, simţeam cum pereţii sexului ei începeau să se contracte şi cum orgasmul ei venea.

– Oh, domnule, mai mult, mai mult! – a început să ceară disperată şi eu zâmbeam satisfăcut – Este magnigic – ţipetele ei atât de puternice şi clare mă înfierbântau şi mai mult, iar ultimul orgasm a venit mai violent, care m-a eliberat.

– Cât îţi datorez? – am întrebat-o, când mi-am luat haina de pe canapeaua din acea cameră.

– Nimic! – a spus cu un zâmbet sincer şi mă privea desconcentrată, dar m-am adunat repede, ea a prins ideea şi mi-a răspuns la întrebare – A fost cea mai bună partidă de sex şi pentru asta nu aş putea sa iau bani! – şi obrajii s-au făcut roşii, nu am dat importanţă la comentariul ei şi am găsit stupid că o prostituata ca ea s-ar da cu fard, mi-am luat portofelul şi am scos o bancnotă de 100 de dolari şi i-am lăsat fără să-mi pese de  reclamaţiile pe care le-am lăsat în urmă şi am plecat din locul acela, nu am recunoscut drumul unde mă aflam şi eram în hotelul meu, dar la alt etaj.

– Văd că ai avut o noapte excelentă! – m-am întors speriat când am auzit vocea lui Jacob.

– Ce faci aici? – l-am întrebat amânând întrebarea lui.

– Te aşteptam! Ce alt lucru? Ai văzut cât e ceasul? – a întrebat ceva deranjator şi cum răspunsul era 2:05! de după amiază, rahat eram într-unul mare.

– Scuze pentru întârziere! – am zis sincer, zborul era programat la 11:30 dimineaţa şi acum trebuia să refac programul pentru toată ziua datorita întârzierii mele.

– Pentru moment nu-ţi rămâne nimic altceva decât să te speli şi să te schimbi în avion, lucrurile tale sunt împachetate – eram mulţumit – Şoferul tău s-a îmbolnăvit în mod misterios pe parcursul nopţii şi am cerut la hotel să vă ducă la aeroport – am zâmbit involuntar, sincer îmi părea rău că l-am dus pe Mike pe calea cea rea – Ar trebui să mă preocupe acel zâmbet? – m-a întrebat prietenul meu şi eu am negat fără să râd.

– Cum a fost noaptea ta?- foarte ciudat, pentru prima dată în viaţa mea nu vroiam să ştiu detaliile.

– Diferită! – a zis zâmbind, fără să-mi dau seama cum să interpretez.

– În ce sens? – l-am întrebat în timp ce mă urcam în maşina. Direcţia: aeroport.

– Nu aş putea să explic, sincer! – a zis fără să-şi ia ochii de la geam.

– Eşti bine? – l-am întrebat.

– Îţi spun mai multe săptămâna viitoare – m-a privit pentru prima dată şi a zâmbit  in mod radiant.

– Ce se  întâmplă săptămâna viitoare? – am întrebat şi mai confuz ca înainte şi ochii lui s-au luminat în mod ciudat.

– O să am o a doua întâlnire cu Bella – şi aerul s-a oprit la plămâni, care împiedicau să ajungă la creier şi să mă lase să procesez mai bine informaţia.

– Ce? – am întrebat.

– Ce ai auzit, aseară am vorbit şi sincer avem multe lucruri în comun – zâmbetul lui stupid de îndrăgostit nu se ştergea de pe faţa lui – Ea este complet diferită faţă de celelalte fete pe care le-am cunoscut – mi-am încleştat mâinile.

– Este o femeie care ştie ce face şi mi-am confirmat asta cu zâmbetul tău stupid de pe faţă – i-am zis supărat.

– Adevărat, frate, ea este dulce, independentă şi ştie foarte bine ce face şi nu are nevoie de un bărbat care să plătească pentru ce vrea ea – am oftat exasperat şi în acel moment am ajuns la aeroport.

– Îţi dai seama de cantitatea de prostii pe care ai spus-o acum câteva minute? – l-am întrebat, fără ca măcar să-l privesc – Ea acţionează aşa, cu siguranţă asta este imaginea care încearcă să fie – el a negat ca măcar să se oprească din zâmbit.

– Cred că este prima dată când mă bucur că vezi lucrurile astea la o femeie, dacă ai fi diferit şi ai şti să vezi ceea ce eu văd, crede-mă că nu este nici cea mai mică îndoială că ai încercat fi încercat să-ţi pui mâinile pe ea sau inclusiv să o compromiţi – a zis amuzat ca şi cum ceva din toată asta ar fi adevărat.

– Chiar crezi că asta nu i-ar fi plăcut? – l-am stârnit, iar privirea lui s-a transformat într-una dură.

– Nici să nu îndrăzneşti, Cullen! – a zis şi ambii am coborât din maşină pentru a merge până la scările avionului.

– Te sperie faptul că i-ar plăcea mai mult ceea ce pot eu să-i ofer? – l-am întrebat, când el a trecut pe lângă mine pentru a urca în avion, la auzul cuvintelor s-a oprit o secundă şi s-a întors cu ochii roşii, m-a luat de bluză ca şi când ar fi vrut să mă lovească.

– Nici să nu-ţi treacă prin cap, Cullen! – a zis supărat şi am zâmbit satisfăcut.

– Asta mi-a confirmat – am zis fără intenţia de mă opri, deşi sincer m-am speriat văzând-ul comportându-se aşa pentru o femeie şi că ar strica prietenia noastră.

– Nu o cunoşti, sincer nu mie teamă de valorile tale extraordinare pentru că te urăşte – şi atunci în mod ciudat m-a durut, ştiam că multe persoane o fac mai ales când este vorba despre vorba despre firmă, dar când o femeie face asta, dăuna dragostei mele.

– Acesta este motivul pentru care m-am ţinut departe – am răspuns, fără să arăt cât de mult m-au durut cuvintele.

– Am încredere în ea – a răspuns încrezător, nivelul mâinilor rămânând la gulerul hainei – Dar ce pot să fac pentru tine? – a întrebat şi nu am putut să-mi ascund jena.

– Ce se întâmplă aici? – am auzit vocea îngrijorătoare a lui Jasper şi cu asta Jacob m-a lăsat.

– Doar un schimb de cuvinte – am zis fără să-i privesc pe nici unul dintre ei, am urcat repede scările, în vârfurile scării era Heidi zâmbind fericită şi lângă ea era EA, ruşinată şi timidă de parcă ceva din toate astea ar merge cu mine.

– Pregăteşte-mi baia Heidi pentru că am avut o noapte activă – am zis arogant şi zâmbetul ei a mai scăzut un pic, nu i-am dat importanţă şi ochii Bellei s-au întâlnit cu ai mei, cu siguranţă se observa că îi era milă pentru mine, că m-am înfuriat pentru anii de prietenie cu Jacob, pentru care nu m-am sinchisit să-i arăt.

– Imediat, domnul Cullen – a răspuns ea şi s-a retras din faţa mea.

– Tu – am zis aspru Bellei – Şi imediat ce ies de acolo vreau prânzul şi îţi sugerez să nu mă faci să aştept! – am zis fără să aştept să comenteze, m-am dus direct în baia de la avion.

– De când prietenia mea cu Jacob atârna de un fir de femeie? De când am încetat să fim Batman şi Robin?

Foc, îmi ţipa consecinţa, dar pe de cealaltă parte îmi spunea că să fac asta era ca şi cum i-aş da prietenului meu puterea pentru a-mi dezarma viata, am lăsat de a face şi de a nu face cu Jacob, ceea ce ea dorea puterea completă, dar eu nu-i voi permite. Jake era prietenul meu şi mi-aş petrece restul vieţii justificând erorile trecutului, acele păcate pe care mie ruşine să le recunosc.

În aceste momente ceea ce într-adevăr mă preocupa era să-mi scot ideea absurdă cum că o femeie ca Isabella Swan era cea ce eu aveam nevoie într-adevăr? De-ar fi aşa, aş fi cel mai fericit prieten, dar nu era şi asta însemna ceva, fata nu era pentru el.

Următorul pas? Să demonstrez că fata nu era ceea ce părea şi eu mă voi ocupa personal de ea şi dacă îndrăzneşte să mă aburească cu felul ei de a fi, înseamnă că nu ştie cât de încântător pot fi, când îmi propun.

Reclame

9 comentarii la “Capitolul 6

  1. Pingback: Capitolul 6 din Último Vuelo | Just Words Or Maybe Not

  2. se pare ca Edward al nostru a cazut in plasa/Saracutul chiar nu stie in ce se baga,sa vedem daca aerul sau de macho va mai fi la fel.bravo fetelor este superb ficul abia astept nextul

  3. deeci… wow!!!! sincer, acest capitol a fost.. pur si simplu incendiar…mai mult decat genial… si acum, chiar sunt curioasa ce se va alege de egou-ul supradimensionat al lui edward….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s