Capitolul 5

Edward

                Heidi se va afla în genunchi pe covor şi afirma la picioarele mele, devorându-mi penisul şi provocându-mi o senzaţie de arsură, în poziţia mea de şezut pe scaunul hotelului, ea mă privea direct în ochi fără nici un pic de ezitare în timp ce-şi închidea buzele în jurul membrului meu şi îi dădea atenţie cu limba ei, un fior de plăcere orbitoare mă invada complet în faţa acelei senzaţii, mi-am umezit în mod repetat buzele din cauza uscăciunii pe care mi-o provoca respiraţia mea, mâinile mele s-au strâns în pumni şi dinţii mi-au capturat buzele pentru a mă abţine să gem, nu era foarte adecvat pentru mine să arăt cum mă afecta un sex bun, asta însemna să le predau puterea mea femeilor şi să te termine dacă asta vroiau.

Ca şi cum mi-ar fi citit gândurile, ea s-a oprit şi s-a retras puţin şi i-am permis pentru ai demonstra că eu deţin controlul, acea limbă roz umedă mi-a lins din nou glandele şi după aceea cu buzele sale.

– Mai profund Heidi, până în gât – i-am cerut, ea a aprobat cu capul, periindu-mi cu vârful limbii penisul. Heidi a deschis gura cât de tare a putut şi atunci căldura gurii ei a înfăşurat jumătate din lungimea mea, înconjurându-l cu limba. Abţinându-mă la maxim am împins-o mai tare până când penisul mi s-a lovit de gâtul ei oferindu-mi mai multe sentimente de plăcere şi de excitaţie, puteam simţi că mai aveam puţin până când mă puteam elibera de gura ei şi îmi păsa câtuşi de puţin de ea, fiecare femeie care era în patul meu ştia ce trebuia de aceeea nu mă preocupam câtuşi de puţin să fiu subtil sau delicat, trebuia să mă eliberez şi gata – Mai repede, înconjoară-mă cu limba aia dulce – i-am cerut când spasmele s-au axat pe acea zonă şi era inevitabil să pot suporta mai mult, până când ea a zâmbit câştigătoare şi m-a privit direct în ochi arătându-mi intenţiile, m-a scos încet şi torturându-mă până când dinţii ei au rămas expuşi într-un zâmbet larg.

– Nu poţi avea totul în viaţă, campionule – a spus într-un fel arogant ridicându-se şi deplasându-se vioi la baie, văzând totul roşu până la ea şi fără să mă abţin am luat-o de braţe cu forţă având control complet asupra corpului ei, am împins-o mai tare în perete apropriindu-o mai tare de corpul meu, i-am desfăcut picioarele în timp ce mi-am pus prezervativul şi fără să aştept permisiunea ei, am păşit între fese în locul exact unde trebuia.

– Nimeni Heidi, ascultă-mă bine, nimeni niciodată nu mă lasă aşa şi iese neatinsă şi mai ales încearcă să depăşească locul potrivit – i-am şoptit la ureche şi cu o grabă puternică pe care cu siguranţă am depăşit-o, am obţinut lansarea mea la libertate. Niciodată pentru capriciile unei fetiţe cu aere de superioritate sau care se crede indespensabilă va rămâne cu o problemă cu bilele albastre.

– Edward! – geamătul ei între plăcere şi durere mi-a confirmat că acţiunile mele dădeau roade, dar mă înfuria foarte tare că femeile încercau să se lase rugate sau chiar mai rău, că încercau să mă şantajeze cu ceva atât de basic cum era nevoie din punct de vedere fizic. Pentru mine sexul era cel mai bun sport, aşa că mă bucuram mai mult, dar niciodată nu mă rugam pentru el şi cu atât mai puţin când puneau stăpânire pe mine, ele se dăruiau şi eu acceptam, nu era invers.

– Sper că a rămas clar – i-am spus când m-am retras din ea şi am mers din nou pe canapea unde am stat câteva minute pentru a-mi trage pantalonii şi mi-am strâns hainele.

– Eu doar…eu doar vroiam să mă joc pentru o vreme – a spus ruşinată, m-am enervat când am văzut că începe să plângă, cum urma melodrama asta.

– Nu încerca niciodată să te joci cu mine, Heidi! Dacă mi vrei să termini situaţia asta mai rău – am ameninţat-o privind-o în ochi ca să vadă cu nu glumeam, ea a aprobat şi mi-a oferit un zâmbet cu care încerca să rezolve situaţia asta.

-Vrei să te însoţesc la cină în seara asta? – a întrebat cu prudenţă, dar puteam să văd speranţa care strălucea în ochii ei,  i-am zâmbit batjocoritor, dar ea părea că a luat-o ca o confirmare cum zâmbetul ei a crescut mai tare, ca acelei pisici din Alice în Ţara Minunilor pe care ne-o povestea Esme mie şi lui Jasper când eram copii.

Fără să-i răspund am ieşit din camera de hotel şi am mers direct în hol pentru a vedea dacă prietenul meu şi fratele meu a sosit, am putut să o aud pe Heidi că venea clănţănind ca un papagal despre ceva ce nu o să aflu niciodată, dar gândurile mele se îndreptau spre altceva, mi-am amintit că în urmă cu câteva ore Jasper mi-a cerut să-l însoţesc pentru al întâmpina pe Jacob la aeroport şi cum aceste lucruri erau făcute de Tanya şi cum Heidi era puţin cam proastă preferam să nu o includ, i-am sugerat să o instruiască pe cea nouă, mai bine şi aşa noi puteam să mântuim aceeaşi poveste pentru următoarele ocazii şi în acest mod puteam să o menţin cât mai departe posibil, femeile ca ea nu îmi plăceau deloc.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………

„De ce te supără atât de tare prezenţa Bellei?” a fost întrebarea lui Jasper când am aterizat în Mexic şi să fiu sincer niciodată nu îndrăzneam să-i răspund. Ce vroia să-i spun?

Femeile care îşi dau prea multe aere pentru că sunt frumoase li se urcă fumurile la cap şi se cred cu dreptul să seducă bărbaţii pentru viaţă şi apoi să-i ignore  ca şi cum nu s-ar întâmpla nimic – asta? Nici măcar în glumă.

                Nu am menţinut că deja o cunoşteam pe Bella Swan? Sigur că o cunoşteam, am văzut-o pentru prima dată când am solicitat acele rapoarte profesionale pentru stewardesele mele personale, în acel portofoliu pe care Jessica l-a adus pentru mine se afla dosarul ei şi ca orice bărbat sănătos am găsit-o absolut minunatăm, dar toate acestea au fost eclipsată când Jessica m-a informat că ea a refuzat să lucreze pentru mine, aşa a ajuns Tanya şi ea mi-a confirmat că „sfânta” Bella prefera zborurile publice pentru că avea o mai bună „apropriere” de pasageri, în timp am aflat că ieşea cu un cunoscut om de afaceri şi desigur: Pe ce femeie nu o interesa carnetul de cecuri ale unui bărbat? Eu i-am revocat pe mulţi care gândeau aşa, dar puţini recunoşteau deschis, pudice ca Bella Swan fac pe puritanele şi apoi la final distrug inima dintr-o lovitură.

                Eu îl cunoşteam pe fratele meu şi ştiam că el simţea obligaţia să mă combine cu cineva cum eu i-am prezentat-o pe actuala lui soţie, Alice Brandon, care era colega mea de pe vremea liceului.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Gândurile mele au fost complet întrerupte când am primit un mesaj pe mobil.

„În curând ajungem la hotel, te rog să-l avertizezi imediat pe Jacob, pare un căţel cu Bella şi de data aceasta nu vreau să rezolv problemele pe care le lăsaţi tu sau Jacob. Jasper.”

                Am simţit cum faţa mi se înroşeşte de furie. Sigur cum eu nu i-am dat aripi curvei şi cum fratele meu era ocupat, mergea după primul care era interesat, doar că cu această ocazie nu pentru că era Jacob prietenul şi fratele meu, el a suferit pentru soţia lui decedată, care era o oarecare, dar el întotdeauna a văzut-o ca cea mai bună femeie, niciodată nu i-am spus nimic ca să nu-l rănesc şi cu siguranţă acel secret va merge cu mine în mormânt.

– Heidi – m-am oprit şi m-am întors ca să-i vorbesc – Chiar vrei să mergi la acea cină? – l-am întrebat distras în timp ce o prindeam de mijloc şi mergeam cu ea până în hol, mă gândeam serios să-i spun să meargă cu Jacob şi să facă orice, preferam o curvă pe care o cunoşteam, până când a fugit din strânsoarea mea.

– Bella eşti aici! – a spus când a ajuns în locul unde se afla Bella speriată – Eram preocupată pentru că nu te-am găsit nicăieri – în ce moment s-au împrietenit atât de tare? Nu am reuşit să aud ce  a răspuns cum prietenul meu s-a auzit.

– Edward prietene! – am uitat în acele moment de furia mea şi am mers repede până la prietenul meu.

– Jacob! – am spus fericit şi ne-am îmbrăţişat ca întotdeauna, cu acea prietenie ce nu se va pierde indifferent de momentele cele mai dificile.

– Nu exageraţi pentru că nu v-aţi văzut de săptămâna trecută – a spus Jasper zâmbind.

– Două – l-a corectat prietenul meu – Prostul de frate al tău prefer să facă sărituri el singur şi nu este în stare să mă cheme – faţa lui Jacob arăta suparare, dar din tonul vocii lui reieşea joaca.

– Asta ţi se întâmplă pentru că lucrezi şi să ai parte de sex în exces – i-am amintit zâmbind.

– Uite cine vorbeşte – a spus Jasper radicand din sprâncene şi privindu-mă pe mine – Sper doar că pentru prima dată în viaţa voastră să lucraţi serios, asociaţii din Japonia nu sunt o glumă ca cei din Italia aşa că afemeiaţii nu ne convin – ne-a certat pe amândoi şi noi doar ne priveam şi începeam să râdem din cauza amintirilor înainte ca Jacob să poată comenta ceva, cum ştiam că o să o facă, l-am auzit şoptind „Asta îmi aminteşte de…” şi următorul lucru pe care l-am auzit a fost:

– Hei Bella! – a strigat-o pe femeia pe care o uitasem complet, Jacob a trecut pe lângă mine – În seara aceasta avem o întâlnire de afaceri cu nişte prieteni în pub. Vrei să mă însoţeşti? – m-am întors imediat supărat. Invita o femeie la prima noastră ieşire între bărbaţi? Asta era împotriva politicii noastre de prietenii.

– Ce faci idiotule? – i-am spus apropriindu-mă furios de el – De data aceasta am venit să lucrăm serios şi nu sunt dispus să pierd milioane pentru prostia ta – i-am spus primul lucru care mi-a trecut prin minte, asta a fost conversaţia cu Jasper, nu o să revelez în faţa femeilor pactul nostrum.

– Vreau doar să mă însoţească. Frate nu îţi face griji, îţi promit că o să fiu eficient – a spus Jacob fără să înceteze săo privească şi asta m-a supărat şi mai tare, întotdeauna celălalt era mai important nici un praf  bun şi nici această femeie nu o să înceapă să schimbe aceste lucruri.

– Ea este angajata mea – l-am ameninţat fără să mă intereseze dacă trebuia să o dau afară doar ca să o ţin departe de prietenul meu.

– Ştiu şi cum faci diferenţa va trebui să remarci că este angajata ta şi pentru mine este doar o simplă turistă – i-a zâmbit cu atâta neruşerare încât sângele începea sămi fiarbă şi privirea mea s-a transformat în roşu – Ce spui? O să vorbim câteva lucruri în legătură cu munca, dar îţi promit că nu o să întârzii şi o să te scot la dans şi o să bem ceva – neruşinata i-a zâmbit mulţumită ca şi cum avea tot planul de seducţie pus la punct pentru a se încurca cu prietenul meu, asta nu o să-I permit.

– Încântată – a spus ea, dar exact în acel moment m-a privit în ochi ca şi cum ar şti ce gândeam, privirea ei nu-mi provoca ură, ci îndoieli, ea era interesată de Jacob, dar nu cu prietenul meu vroia, nenorocita vroia banii lui şi apoi va scăpa de el ca de o haină veche.

– Peste cadavrul meu – am şoptit încet, dar cred că nu suficient de încet pentru că Jasper m-a privit între ciudat şi satisfăcut, dar nu i-am dat importanţă.

Fără să spun vreun cuvânt am ieşit de acolo atât de supărat încât am crezut că voi trece peste oricine era în jurul meu, puteam să-l aud pe Jacob strigându-mă, dar nu m-am întors să-l văd, eram supărat pentru că se lăsa sedus de femei ca ele, lupi îmbracţi cu haine de oi.

– Ce ai păţit omule? – nu mi-am dat seama că Jasper m-a urmat tot drumul spre camera mea până când nu m-a prins de braţ şi m-a făcut să mă întorc cu forţa.

– Ce crezi că faci? – l-a întrebat indignat când mi-am eliberat braţul cu forţa, deşi cred că privirea mea a fost mai rea pentru că atunci când m-a văzut ceva l-a făcut să se îndoiască şi s-a retras.

– Vreau doar să ştiu ce a fost tot acel scandal – a spus puţin mai calm – De când te interesează cu cine se încurcă Jacob? – sprânceana lui s-a arcuit şi nu lăsa loc de îndoială că chiar aştepta un răspuns şi unul bun.

– Ştii că asta nu mă interesează, de fapt de multe ori am împărţit femeile – Jasper s-a încruntat din nou.

– Nu vreau detalii – a spus scârbit – Vreau să ştiu de când te preocupă „cu cine” se culcă Jacob.

– Femeia aceea nu-mi dă un presentiment bun, Jasper, vrea să-l deturneze – am spus exasperat şi imbecilul doar zâmbea.

– Încerci să-mi spui că te preocupă că Bella, aceeaşi Bella pe care eu o cunosc, poate încerca să-l fure pe Jacob? – a întrebat când era pe punctul de a încep un atac de râs care mă enerva şi mai tare.

– Cunosc femeile din clasa ei – i-am spus supărat.

– Aşa şi cu ar fi acestea? Pentru că Bella este o fată amabilă, dulce, dăruită şi muncitoare, foarte diferită de cele pe care le cunoşti.

– Aceasta este imaginea pe care vrea să o dea! – am strigat furios, cum era posibil să fie atât de orb – Ea îşi vinde imaginea tipilor ca tine care îi mănâncă din palmă.

– O spui din experienţă proprie? – a întrebat zâmbind.

– Niciodată nu aş putea să mă uit la cineva atât de simplu ca ea – nu i-am dat importanţă.

– Ce îmi ascunzi Edward Cullen? – a întrebat suspicios şi înainte să poată citi mai multe în mine, am decis să închei subiectul.

– Uite Jasper, ai vrut ca pentru prima dată să fim profesionali şi să ne concentrăm doar pe afacere – am spus în timp ce deschideam uşa – Eu doar asta încerc să fac, am presentimentul că femeia această o să aducă multe problem şi mai ales lui Jacob, el este prietenul meu şi o să-l păzesc de orice problem – i-am spus repede şi la fel de repede am intrat în camera mea fără să mai aştept vreo cotestaţie, am auzit că râdea când am închis uşa.

– Cum se vede că eşti nou în asta – am auzit că îmi striga din spatele uşii, am încercat să-l ignor, dar eram curios de ceea ce spunea – Îţi recomand să practici mai bine actoria pentru că gelozia ţi se vede din prima – l-am auzit spunţând amuzant şi râsetul lui mi-a rămas în cap.

– Gelos eu? – am spus în timp ce deschideam uşa, dar blestematul nu mai era acolo, m-am retras din nou în încăpere.

Mi-am făcut un duş lung în timp ce mă gândeam la conversaţia bizară pe care o avusesem cu Jasper şi la concluzia absurdă la care a ajuns. Chiar credea că eram gelos? Asta era o aberaţie absurd, în viaţa mea nu am fost gelos sau poate că singurele dăţi în care am fost gelos au fost atunci când Esme îi cumpăra vreo jucărie lui Jasper şi el o vroia doar pentru că eu o văzusem primul sau lucruri infantile de genul acesta, niciodată pentru o femeie pentru că niciodată nici una nu m-a refuzat. Oare aceasta era diferenţa? Faptul că ea a refuzat să lucreze pentru mine făcea din asta vreo competiţie?

Oricum ar fi nu o să permit ca ea să-l rănească pe cel mai bun prieten al meu, cu curve ca ea avem de a face zi de zi şi ceea ce prietenul meu vroia era o simplă distracţie cu până când eu o să-l sprijin cu asta, ea o să vadă cine este Edward Cullen.

Într-un final m-am îmbracat cu unul dintre cele mai bune costume ale mele, întotdeauna prima impresie era cea mai important şi ajuta mult la intimidarea adversarilor, în noaptea aceasta trebuia să-I convingem pe directorii de la „Corporation & Business” să ne vândă acţiunile lor firmei noastre şi vor beneficia de o creştere la nivel mondial şi de o reducere a costurilor, ca întotdeauna, eu aveam déjà planurile care mă vor face să câştig ceva dacă voi pune stăpânire pe un procent care mă va ajuta să fiu acţionarul majoritar la o firmă din Japonia foarte promiţătoare, cu puţin ajutor din partea noastră va fii un mare plus pentru firma noastră.

– Suntem toţi? – a întrebat într-o engleză perfectă directorul general al firmei, Naito Nakamura.

– Acum da – am auzit vocea lui Jacob, singurul care lipsea şi am putut să o văd pe Bella la braţul lui.

– 美しい女性、私はあなたを祝います (Ce femeie frumoasă, vă felicit) – a vorbit Hirotaka Uchida, asociatul lui Naito, cu o simplă traducere îl felicita pe prietenul meu pentru frumoasa femeia care îl însoţea.

Următoarele patru ore le-am petrecut vorbind despre argument pro şi contra vinderii acţiunilor, Naito accepta  beneficiile şi îmbunătăţirile evidente pe care le propuneam în timp ce prietenul lui Hitotaka le sublinia argumentele împotrivă de fiecare dată când propuneam vreo idee nouă.

– Eşti obosită? – l-am auzit pe Jacob întrebând-o pe Bella şi dinţii mei s-au încleştat involuntar.

– Controlează-te – l-am auzit pe Jasper şoptind lângă mine.

– Acest idiot pune peste firma mea un cocoş cald şi vei să mă calmez? – l-am întrebat pe marginea furii, dar întotdeauna cu cel mai bun zâmbet al meu pentru ca japonezii să nu vadă conflictele de interes intern pe care le sufeream.

– Cel puţin acum vezi cum mă simt când te văd făcând acelaşi lucru la fiecare reuniune – mi-a spus Jasper cu un zâmbet enorm şi s-a întors ca să poată vorbi cu Naito.

Am privit-o pe Bella ca şi cum aş vrea să termin cu ea în acel moment şi ea a ridicat din umeri în locul ei, eu nu credeam cu atâta uşurinţă jocurile ei şi o să-i demonstrez lui Jacob ce curvă este.

– Ei bine, cre că nu ar trebui să întârziem mai mult reuniunea – a spus Hirotaka.

– Îmi place felul tău de a vedea lucrurile Edward deşi sunt puţin extremiste, puţin sânge riscant este ceea ce avem nevoie în firmă – a spus Naito zâmbind şi ceva îmi spunea că acel acord era deja în buzunarul nostru – Deşi ca o ultimă condinţie mi-ar plăcea să mergi şi să vizitezi Tokio şi să vezi cu ochii tăi imperiul nostru – acest lucru nu mi-a plăcut, eu veneam pregătit să închei o afacere cu oamenii aceştia, nu să mă plimbe mai mult.

– Asta mai încolo – mi-a şoptit Jake la ureche şi inconştient m-am tras din strânsoarea lui, el m-a privit ciudat, dar cred că nu mai ciudat decât mine, asta a fost ceva involuntar.

Într-un final ne-am despărţit de japonezi cu promisiunea că o să ne reunim din nou şi data viitoare răspunsurile lor vor fi mai pozitive.

– Am crezut că nu se mai termină – mi-a spus Jasper când ne-am retras din restaurant – Ne-au pus atâtea întrebări încât mă agitau – a continuat să comenteze, dar trebuia să recunosc că atenţia mea era îndreptată doar pe perechea care mergea în spatele nostru atât de însufleţită – Edward, mă asculţi? – am reacţionat la cererea lui Jasper.

– Da – am spus apatic – Şi eu mă simţeam reţinut – i-am răspuns lui Jasper fără să-mi iau ochii de la mâinile lui Jacob.

– Asta a fost acum douăzeci de minute Edward, te întrebam ce vei face acum, eu o să merg la hotel acum. Am stabilit cu Alice că o să o sun de îndată ce o să scap şi Jacob va ieşi cu Bella – instantaneu l-am privit cu toată atenţia cu care puteam – Acum m-ai ascultat, nu? – a spus zâmbind.

– Doar că nu mă aşteptam, Jacob şi eu întotdeauna mergem la Mamita’s Beach Club de fiecare dată când venim în Playa del Carmen  – m-am plâns ca un copil şi l-am privit imediat, el foarte în spate râdea fascinat de ceva ce  a comentat ea… asta este serios, îmi spunea vocea din cap şi am refuzat să cred asta – O să merg cu ei – i-am spus cu un zâmbet inocent.

– Ca bonă sau ca controlor? – a întrebat Jasper şi l-am privit ciudat înainte să mă întorc spre prietenul meu.

– Mergem prietene? – l-am întrebat pe Jacob zâmbind – Ştii că nu putem conta pe Jasper.

– Edward eu… – a spus el cu o voce nervoasă şi si-a schimbat imediat privirea spre ea.

– Haide prietene ne aşteaptă Mamita’s Beach Club şi cu siguranţă o să găsim femei care merită – i-am spus mişcându-mi sprâncenele sugestiv şi când privirea mea s-a intersectat cu cea ei, a mea s-a schimbat într-una mai severă.

– Am invitat-o pe Bella la o plimbare – ochii lui mă implorau să înţeleg.

– Dar Jacob noi… – vocea mea s-a descompus involuntar când mi-am dat seama de entuziasmul prietenului meu pentru acea femeie, ea l-a orbit complet şi eu nu puteam să fac nimic.

– Îţi promit că la întoarcere o să te însoţesc să facem surf în Chile cum mi-ai sugerat – a zâmbit cum nu l-am mai văzut niciodată să o facă şi nu am mai avut nimic de făcut decât să îl las să plece, când a mers după maşina lui am profitat instantaneu ca să lămuresc lucrurile cu femeie asta.

– Ai grijă ce faci pentru că o să te observ – am ameninţat-o subtil, ea a deschis ochii speriată sau poate că asta vroia să cred.

– Nu ştiu de ce vorbeşti – a spus indignată când i-a trecut spaima.

– Cunosc foarte bine tipul acesta de femei ca tine – am privit-o de sus în jos, admirându-i puţin curbele care se făceau remarcate în acea rochie roşie.

– Nu toate femeile sunt la fel, domnule Cullen. Suntem câteva care avem o demnitate şi fără îndoială, gusturi mai bune – zâmbetul ei triumfător şi-a făcut prezenţa şi asta m-a făcut să-mi pierd controlul, am luat-o de braţ ca să o apropii de corpul meu.

– Crezi că dacă mi-aş fi propus acum nu ai fi gemut numele meu? – i-am spus cu acele zâmbete cu care ştiam că provoc anumite lucruri la femei, am zâmbit mai tare când am simţit-o tremurând lângă mine.

– Nu fiţi atât de arogant, Domnule Cullen, pentru că puteţi ieşi rănit unde doare cel mai tare, egoul – a spus satisfăcută şi îndepărtându-se de mine, mergând cu un pas rapid scăpând de mine şi cum îmi plăcea ca femeia să încerce să scape de mine, asta era perfect pentru egoul masculin.

– Vrei să vezi că o dată ce încerci patul meu nu mai ai cum să ieşi din el? – am spus fără să gândesc ceea ce spuneam, invitaţia clară şi deschisă era făcută, trebuia să aştept doar ca ea să răspundă şi Dumnezeu ştia că o parte din mine dorea ca ea să accepte, problema adevărată era cât de importantă era acea parte care vroia asta.

Edward, Isabella şi Jacob 34

Reclame

10 comentarii la “Capitolul 5

  1. Pingback: Capitolul 5 din Último Vuelo | Just Words Or Maybe Not

  2. OMG!!!!!!!! Asta nu s-a intamplat ! Deci spune-mi ca Edward nu i-a propus sa se culce cu el :)) =))
    Doamne cat de tare a putut fi faza asta ! Abia astept next care, te roooooooooooooooooooooooooooooooooooooogggggggggggg sa il pui mai repede :*

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s