Capitolul 1

– Oh Doamne, eşti incredibil – a gemut ea în timp ce se sprijinea de umărul meu – Mai tare…mai tare acolo – striga cu faţa contorsionată şi fruntea plină de sudoare.
– Nu sunt Dumnezeu Tanya, sunt Edward – i-am spus cu un zâmbet arogant văzând-o atât de disperată în timp ce continuam.
– Îmi pl…ace ahh – simţind cum tot corpul ei vibra pentru al meu mă făcea să mă simt puternic.
– Aşa? – am spus când am împins-o mai tare, puteam să-i simt pereţii contorsionaţi încât nu îi ofereau membrului spaţiu, încă un pic şi ea va atinge cerul, dar exact în minutele acelea a început să-mi sune telefonul, evident am răspuns imediat.
– Nu răspun…de – a cerut ea în timp ce îşi punea piciorul în jurul taliei mele ca să nu mă mişc, eu am privit-o ca şi cum ar fi fost nebună. Cumva a pierdut cazul? În viaţa mea nu am lăsat un apel fără răspuns şi nici nu o să încep chiar acum.
– Îmi pare rău, dar poate fi de la serviciu – am spus când m-am tras din prinsoare cum nu mă lăsa să ies pentru că avea piciorul în jurul meu şi nu a putut să se opună – Jasper – am spus văzând numele şi am răspuns şi în acelaşi moment mi-am scos prezervativul.
– Frate unde eşti? Secretara ta mi-a spus că nu ai apărut în dimineaţa asta – mi-l puteam imagina zâmbind din cealaltă parte a liniei imaginându-şi activităţile mele.
– Afaceri – şi am privit-o pe Tanya care s-a încruntat. Ce vroia să-i spun, că eram cu iubita mea?
– Ai terminat? – a ezitat – Avem nevoie de tine…avem o mică problemă, nimic din cealaltă lume – nu m-a convins deloc.
– Da, am terminat – am minţit, Tanya s-a aşezat pe pat supărată şi într-o încercare absurdă să mă convingă să rămân a început să se joace cu unul dintre picioarele ei în timp ce celălalt era întins, m-a privit într-un fel senzual şi a început să-şi atingă sânii goi cu mâinile, apoi a coborât mai jos la acea cavitate pe care mi-a arătat-o ca invitaţie. Trebuia să fiu un bărbat fără bile dacă aş fi spus că nu mă tenta să rămân, dar am decis că eram plictisit – Sunt acolo în câteva minute – am spus şi am început să-mi caut hainele pe jos, Tanya a şuierat şi cu puţină greutate s-a dus la toaletă.
Mi-am aranjat hainele şi în câteva minute mă pregăteam să ies din clădire în direcţia firmei unde mă aştepta asociatul meu, prietenul meu cel mai bun şi „fratele” meu.
– O să te văd din nou? – Tanya m-a scos din gândurile mele şi m-am întors să o privesc, ea era sprijinită de uşă cu un mic halat de mătase.
– Trebuie să merg la firmă să rezolv nişte probleme şi am altele câteva – i-am spus categoric, nu-mi plăcea când începeau să-mi ceară explicaţii, întotdeauna lăsam clare regulile de la început, asta era doar sex şi cui îi plăcea era binevenită în pat.
– O să fiu în concediu medical timp de trei luni sau poate mai mult – mi-a zâmbit frumos – Poate ai putea să vii să rămâi să dormi şi să terminăm ceea ce am început – a privit în direcţia patului cu cearşafurile dezordonate.
– Nu cred că o să am timp – am spus scurt în timp ce căutăm ceea ce îmi mai lipsea.
– Aşa că o să-ţi pună altă stewardesă – a spus ca şi cum nimic nu se întâmpla şi s-a apropiat de mine atât de repede încât mi s-a părut ciudat că o persoană cu dificultate în mers se putea mişca atât de repede – Dacă sunt afară pentru atâta timp cu siguranţă mă înlocuiesc.
– O să văd serviciul aerian pe cine consemnează – am spus fără să-i dau importanţă, această chestiune nu mă deranja.
– Nu face ca şi cum nu te-aş cunoaşte Cullen, ştiu că te-ai culcat cu toate stewardesele care au trecut prin avionul tău privat – a spus supărată lovindu-mă uşor în piept, eu am prins-o de mâini şi la privirea mea a fost îndurerată cum a tremurat.
– Niciodată nu ţi-am spus să fii o persoană fidelă şi cu atât mai puţin trebuie să-ţi dau explicaţii în legătură cu persoanele cu care mă culc şi cu cine nu. Este clar? – i-am spus supărat, i-am dat drumul şi mi-am luat cravata.
– Eu doar am crezut că tu şi cu mine…că asta va fi… – am întrerupt-o şi mai supărat.
– Că o să fiu diferit cu tine? Tanya te rog. Ce te face specială? Pentru că ai fund frumos nu te face stăpâna vieţii mele sau a patului meu – i-am spus cu un zâmbet ironic – Cred că ar fi mai bine dacă nu ne-am mai vedea ca să nu mai confuzi lucrurile – ea m-a prins de braţ şi ochii ei s-au cristalizat.
– Nu Edward, eu… promit că nu o să mai spun niciodată nimic, dar nu mă lăsa – acea rugă patetică m-a depşit.
– Detest fetiţele răsfăţate – i-am spus, m-am desprins de ea şi am ieşit din apartamentul ei repede înainte să înceapă vreun alt circ de care nu aveam nevoie.

M-a urcat Maserati Gran Turismo S, bijuteria mea ultimul model pentru care sunt invidiat. În câteva minute am ajuns până la birourile Cullen. Şi în acea secundă Jasper a ieşit din lift în partea de jos a clădirii.
– În sfârşit ajungi – mi-a spus Jasper când am coborât din maşină.
– Care este problema? – amândoi am urcat în lift până la ultimul etaj, unde era biroul meu din ultimii cinci ani, de când Carlisle mi-a cedat locul părăsind firma şi de atunci firma Cullen a strâns doar câştiguri şi realizări la nivel mondial, un bun management.
– Aro Volturi a aflat că tu ai fost cel care a cumpărat o parte din „System Progress”, compania lui, ceea ce te face acţionar majoritar cu 60% din acţiuni – a spus preocupat, în schimb eu am zâmbit mândru.
– Şi nu a avut parte de vreo embolie sau ceva de genul? – am râs de gluma mea deşi Jasper mă privea neîncrezător.
– Eşti nebun? Tocmai ai trecut pe lista lui neagră în chestiune de minute, nu risca Edward – a spus preocupat.
– Stai liniştit, Jasper, o să îmbătrâneşti mai repede şi femeii tale nu o să-i placă – Jasper şi Alice era căsătoriţi de aproape doi ani şi din câte mi-a spus el începeau să încercă să-şi mărească familia, ceva atât de banal pentru mine.
– Mama vrea să o vizitezi – am lăsat cheia când am primit informaţia şi am trecut repede la calculator şi am privit fix.
– De ce Esme insistă atâta să ne menajeze? Dacă aş fi avut timp să merg să o văd şi gata nu îmi place să insiste – am spus supărat.
– Nu ai fost să o vezi de şase luni. Ce vrei să facă? – puteam vedea durerea în ochii lui Jasper.
– Nu am nimic de vorbit – am spus şi m-am întors la treaba mea.
– Este mama ta, Edward…
– Ea, pur şi simplu m-a adoptat – am spus ajungând la limită, dacă vorbesc ceva despre ce nu vroiam era acel subiect despre care am aflat în urmă cu şase luni.
– Ea te adoră ca şi cum te-a născut – a apărat-o – Carlisle de asemenea o face. Nu crezi că dacă nu te-ar iubi, nu te-ar fi lăsat să te ocupi de firmă? – touche.
– Asta era tot ce trebuia să mă informezi? – Jasper a făcut o faţă de dezgust şi s-a ridicat de pe scaun.
– Sper să nu regreţi când o să rămâi complet singur pentru că eşti orgolios – nu i-am dat importanţă.
– Am tot ceea ce am nevoie – i-am spus zâmbitor, el s-a întors şi aproape de uşă s-a oprit.
– Munca ta, nebuniile pe care le faci şi femeile care trec nu sunt o viaţă Edward, anii trec şi nu o să ai nici un descendent care să te facă să-şi amintească ce erai şi nu pentru ceea ce ai – cu asta a ieşit din birou lăsându-mă cu contestaţia pe buze.
– Jessica? – am strigat-o pe secretara mea când am ieşit din birou, conversaţia cu Jasper m-a afectat mai mult decât vroiam şi puteam tolera deoarece mintea mea trebuia să se trezească înainte să mă apuc de treabă – Anulează orice am de făcut în după amiaza aceasta, o să ies pentru câteva ore şi când mă întorc am nevoie ca pe birou meu să se afle un raport detaliat despre „System Progress” am câteva schimbări în minte – i-am spus zâmbind, ea s-a înroşit când i-am zâmbit. Ce încă nu a uitat? Au trecut deja doi ani de când m-am culcat cu ea după ce am întrecut măsura cu alcoolul la cine firmei, nu era deloc urâtă şi avea un corp bun, dar faptul că trebuia să o văd zilnic complica totul, din fericire niciodată nu a confundat lucrurile şi atitudinea ei a fost profesională de aceea şi-a păstrat postul.
– Aşa va fi Domnule Cullen – a spus timidă, femeile!
– Încă ceva – am spus întorcându-mă când mi-am amintit – Sună la serviciul aerian şi informează-i că am nevoie cât mai iute de o nouă stewardesă cum am câteva călătorii plănuite, Domnişoara Denali are concediu medical de aceea o să lipsească – ea a notat tot ceea ce i-am cerut.
– O să aveţi nevoie de fişe – i-am zâmbit, ce bine mă cunoştea secretara mea.
– De data aceasta nu Jessica, am deja destule probleme ca să le mai înmulţesc – era cunoscut public că mă chinuiam să-mi aleg lucrătorii după aspect, dacă trebuia să-i văd cât de puţin măcar să fie frumuseţi de privit, nu? Puteam spune că eu eram un mare admirator al frumuseţii feminine şi ei bine, că ele se simţeau atrase de mine era altă poveste. Cine eram eu să le interzic să se aproprie de mine?
– Aşa va fi Domnule, o să vă pregătesc un raport cu călătoriile programate – am aprobat şi după am ieşit din firma mea cu viteză ajungând la instalaţiile celui mai bun Bungee din tot New York-ul.
– Edward! Cât timp a trecut prietenul meu – m-a salutat Emmett, unul dintre puţini prieteni pe care îi aveam de la facultate, amândoi ne cunoşteam din primii trei ani de la Darmouth de la facultatea de finanţe, în final am descoperit că nu era a lui şi a decis să-şi deschidă o afacere excelentă „Freedom” unde adrenalina era un fel sigur.
– Am fost ocupat cu…- i-am întins mâna.
– Cu munca, ştiu nu este greu să-ţi imaginezi – a spus zâmbind – Vii pentru cota lunară? – am aprobat. Din maşină mi-am scos echipamentul sportiv pe care îl ţineam ca să nu-mi stric costumul Armani.
– De data aceasta cred că am nevoie de cel puţin cinci lansate – el m-a privit uimit.
– Ia-te uită! A început săptămâna rău, nu? – am aprobat fără să intru în detalii.
– Când începi cu orele de paraşutism? – l-am întrebat în timp ce mă asiguram.
– În câteva săptămâni, sezonul de vără începe. De ce, eşti interesat? – l-am privit zâmbitor.
– Trebuie să te rog să-mi păstrezi un loc? – el şi-a dat ochii peste cap.
– Este ca şi cum te-aş ruga să mă anunţi când vrei să pleci în Chile ca să faci surf – am aprobat zâmbind, l-am lovit pe spate şi am urcat în lift până pe platforma de 25 de metri înălţime.
– Când începe vara – am spus în timp ce urcam.
– Şi alpinism? – m-a întrebat.
– Cum de te lasă Rosalie să faci toate aceste nebunii? – l-am întrebat fără să înţeleg, dacă aş cunoaşte o femeie în stilul meu mi-ar plăcea să aibă această parte a lui Rosalie, să nu se supere din cauza tipului de distracţie care îmi place.
– Uşor, îi spun că sunt asigurat până în dinţi şi că dacă mor ea va fi mai milionară decât tine – am început să râdem de nebuniile noastre.
– Bine dacă nu vrei să-mi spui – am spus când m-am calmat.
– Îţi spun întotdeauna Edward, altă treabă este că tu nu mă crezi – am arcuit o sprânceană.
– Ai de gând să începi cu pălăvrăgeala despre dragoste şi toate acele prostii? – l-am întrebat fără chef de a o asculta.
– Viaţa nu este doar sex prietene, din când în când este bine să ştii că ai pe cineva care să-ţi încălzească întotdeauna patul şi să te aştepte doar pe tine, să te respecte şi să te iubească pentru ceea ce eşti… – am făcut ca şi cum aş fi căscat.
– Bla, bla, mă faci să adorm omule – am spus plictisit.
– Vreau să văd ziua în care o să te îndrăgosteşti Edward, te asigur…nu! Îţi jur că o să fii aici cerându-mi sfaturi – mi-a spus amuzat.
– Când o să vină acea zi o să-ţi dau jumătate din acţiunile mele de la cazinoul din Las Vegas – i-am spus strângându-i mina fără să încetez să-l privesc în ochi, acele sentimente nu au fost făcute pentru mine, pur şi simplu eram un nenorocit care s-a născut ca să caute satisfacere şi să obţină plăcere fără să-i pese nimic.
– Sper că ai cuvânt Cullen – l-am auzit spunându-mi înainte de a mă lansa în gol, în câteva secunde adrenalina m-a invadat complet, cea scoţându-mă din lumea aceasta atât de superficială plină de egocentrici, cea care mă scotea din realitatea care mă acompania ca o umbră, aceasta pe care nu eram în stare să o las, de ce nu? O savuram, să fiu recunoscut, dorit şi invidiat era mai plăcut de cât orice alt lucru din lume şi nu eram dispus să o las pentru iluzii ce se vor evapora dintr-un capriciu. Ce era dragostea? Un simplu joc macabru al minţii care te ducea să faci idioţeniile cele mai mari din lume, o orbire temporală care în cele din urmă se descoperea lăsându-te atât de lipsit de forţe. Cum puteam să o ştiu dacă nu am fost niciodată îndrăgostit? A fost ceva ce vedeam în jurul meu şi să văd răul din relaţii, idiotizând oamenii de felul în care se comporta atunci când li se rupea inima. Viaţa era un împrumut fără rost, de care ne puteam bucura doar cât aveam timp şi asta era ceea ce făceam eu. De ce să mă iubesc cu o singură femeie dacă puteam să am mai multe în patul meu? De ce să încerc să mă agăţ de o singură persoană dacă viaţa era atât de fragilă în câr se putea sparge ca o oglindă? Aducea doar durere când te agăţai de ceva ce nu îţi aparţine. Aşa cum uitam orice tip de probleme, aşa cum am uitat ceea ce s-a întâmplat în ultimele şase luni şi cum am uitat că în realitate nu sunt un Cullen, că nu am sîngele Cullenilor ceva de care întotdeauna m-am simţit mândru şi în realitate eram un bastarg fără descendenţă.

 Ei bine…Ce părere aveţi? Vă place?

 

 

 

Reclame

24 comentarii la “Capitolul 1

  1. Pingback: Am început să traduc :P | Just Words Or Maybe Not

  2. Glumesti ! Ficul e genial!!!!!!!!!
    Nu pot sa cred ! Chiar am un presentiment ca Bella ii va da cu flit si Edward ca ramane cava de genu :0
    Abia astept capitolul urmator ! te rog sa-l postezi repede ! :*

  3. Wow, eu… eu ti-am citit tate fic urile, dar nu cred ca am gasit un timp necesar sa scriu. Este super si imi pare inca odata rau ca de abia acum comentez. Bafta cu restul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s