Capitolul 10: Contradicţii

M-am lăsat condusă de senzaţiile pe care le-au căpătat simţurile mele. Mângâierile lui pe corpul meu, mâinile lui atingându-mi fiecare centimetrul al pielii mele, lipindu-mă de corpul lui excitat, fiecare senzaţie mă făcea să tremur în braţele lui puternice.

Imediat a scăpat de cămaşă, aruncând-o violent în cameră.

Cu mâinile lui uimitoare mi-a deschis repede corsetul, m-a dezbrăcat de haine ca şi cum ar fi fost învelişul de la ciocolată.

Disperat, a admirat corpul meu gol şi s-a concentrat pe curbele pieptului meu, mi-a sărutat partea de sus a sfârcurilor mele, făcându-mă să simt câte un fior după fiecare mângâiere. Le-a întărit cu muşcături şi făcând presiune pe intimităţile mele. I-am descheiat cămaşa fără îndemânare, rupându-i unul dintre naturi, chiar şi aşa nu mi-a păsat, am lăsat bucata de pânză să cadă pe podea şi i-am admirat corpul perfect, fără îndoială era magnific.

Am uitat de tot ce mă înconjoară, nu îmi păsa ce intenţii are el cu treaba asta, nici nu mă interesa să mă gândesc la Jacob, merita să fie uitat în acest mod, aşa cum am înghiţit şi ura mea pentru Edward, tot ce aveam nevoie în momentul acesta este să profit de moment şi să uit de lume în braţele acestui bărbat magnific.

Mâinile lui îmi masau sânii, modelându-i din nou şi din nou cu mângâierile lui neobosite şi disperate. Multiplele senzaţii pe care mi le producea gura lui mă exasperau în aşa fel încât îi lăsam semne pe spate, apăsând pe nişte muşchi bine lucraţi. Am mers pe toată lungimea şi le-am pus în părul lui arămiu, susţinându-mă de acolo ca să nu leşin în braţele lui, şi încă nu am consumat momentul. Buzele lui îmi produceau asemenea plăcere. A reuşit să-mi scoată fusta, fără să-şi separeu gura de gâtul meu, parcurgând fiecare centimetru din pielea expusă. A suflat în lobul urechii mele lăsând aerul cald să iasă pe gura lui delicioasă într-un geamăt.

M-am cutremurat. Un fior mi-a străbătut corpul şi s-a stabilit în burta mea, dându-mi o presiune şi mai mare decât credeam că este posibil.

Mă simţeam capturată între braţele lui experimentate care mă lipeau şi mai tare de pieptul lui gol. Pielea noastră se electriza la atingerea piepturilor noastre goale, Edward îmi muşca buzele jucându-se cu ele, făcându-mi să îmi doresc una dintre buzele lui, dar nu mi-a făcut plăcerea, a continuat pe toată lungimea gâtului meu, punându-şi gura din nou pe sfârcul meu care era sensibil din cauza contactului anterior.

Am gemut când am simţit că îl muşcă mai brusc, presiunea din burta mea mă ţinea neliniştită şi disperată, şi-a pus mâinile pe şoldurile mele,dându-mi jos chiloţii încet, mi-a sărutat buricul, jucându-se cu limba continuând să-mi dea jos lenjeria intimă în timp ce mă săruta, s-a oprit când a ajuns în partea de jos a burţii mele, a continuat să-mi frece unul dintre picioare, până când el a scăpat de hainele mele enervante.

Fără întârziere a scăpat de a lui şi s-a întors să se apropie de mine, sărutându-mă cu ardoare buzele care erau doritoare de savoarea lui.

Amândoi goi am simţit atingerea corpurilor noastre pe toată lungimea lor, disperarea era mare, el încă se juca cu mine şi eu puteam simţii ceea ce a creat pasiunea noastră, totuşi el a continuat cu martirul meu, gemând.

Mă topeam în muşchii lui, în timp ce Edward m-a prins de spate apropriindu-mă şi mai tare de pieptul lui. Am oftat când am simţit un spasm în burtă. La naiba! Ce făcea, doar contactul cu corpul lui îmi producea un orgasm? Nici măcar nu am consumat actul şi deja aveam fantezii.

Mi-a luat cu fermitate şoldurile cu mâinile lui perfecte şi s-a introdus în sfârşit în mine, făcându-mă să mă cutremur în faţa magnificei senzaţii.

A zâmbit seducător când mi-a auzit gemetele.

Apoi s-a îndepărtat de buzele mele şi de pieptul meu, mi-a susţinut picioarele în jurul lui şi a început să danseze în interiorul meu. Dumnezeule ce bărbat!

Puterea şi energia cu care se mişca mă făcea să mă pierd între senzaţiile imaginându-mi lucrurile cele mai păcătoase între braţele lui. Acum înţelegeam de ce fostele lui îl căutau indiferent de tot.

Pereţii mei erau zguduiţi de presiunea pe care o exercita el în mine, puterea lui m-a uimit lăsându-mă fără puterea de a pronunţa ceva între braţele lui. Emitea sunete ciudate de fiecare dată când se întorcea în mine, sunete senzuale şi excitante care mă aducea la realitate, într-un fel.

Mi-a ridicat picioarele pe umerii lui şi senzaţiile au fost insuportabile, şocurile au crescut.

Am încercat să-l apropii ca să-l sărut, aveam nevoie să-mi expun sentimentele şi disperarea, dar el nu mi-a permis. S-a menţinut ferm jucându-se înăuntrul meu şi deplasându-se ca zei.

– Sfântă fecioară ce ai pierdut! – am ţipat.

Edward s-a încruntat şi după a zâmbit.

Ok! Eu am spus asta în faţa lui? La naiba, bărbatul ăsta mă făcea să spun lucruri obscene.

A continuat să accelereze intensitatea momentului nostru, eu nu mai puteam să suport atâta între braţele lui. Corpul meu transpirat avea nevoie să explodeze de atâta extaz, mă simţeam beată de atâta pasiune şi nu ştiam ce să fac.

M-am susţinut de fesele  lui, în timp cel el m-a penetrat cu şi mai multă putere, făcându-mă să tremur şi să gem cum nu am mai făcut-o niciodată până acum. Fără îndoială senzaţia asta era ceva nou pentru mine, niciodată nu m-a exasperat atât de mult actul.

Pieptul meu urca şi cobora cu o urgenţă necontrolată, şi în ciuda faptului încă mă simţeam fără aer. Gâfâind, de fiecare dată mai insistent, pentru a putea face rost de puţin aer.

Edward a început să mârâie desăvârşit, presiunea dintre intimităţile noastre a crescut şi senzaţia de plăcere a crescut atât de mult încât am simţit un spasm în burtă şi credeam că o să explodez în braţele lui.

Intimitatea mea ardea şi el nu se oprea, făcând ca sentimentul meu să se prelungească şi mai mult. A crescut foarte mult puterea cu care se mişca, atingând zone neexplorate încă, eram epuizată, nu mai puteam.

– T-t-tu c-c-câş-câştigi – am gemut.

El nu s-a oprit, a continuat cu dansul care mă înnebunea, atât de mult încât gândurile mi se pierdeau şi nu mai ştiam nici unde mă aflu.

M-am susţinut de spatele lui şi l-am forţat să se aproprie de mine. Atunci Edward a gemut de plăcere, explodând în sfârşit.

Corpul lui transpirat a căzut lângă mine.

Nu puteam să gândesc coerent, eram încă în nori.

Cel mai bun sex de până acum!

Ce mod de a consuma căsătoria!

M-am întors ca să-l privesc şi el era cu ochii ficşi pe perete.

M-am apropiat de pieptul lui care ardea din cauza acţiunii. Imediat s-a tensionat şi s-a ridicat din pat. A mers dezbrăcat până la baia din cameră.

Am fost surprinsă din cauza atitudinii lui.

Tocmai am fost uniţi! De ce naiba se purta aşa cu mine?

Ce a fost în realitate pentru el? Oare eram alta din anturajul lui, o oarecare?

Mi-am luat corsetul şi rochia şi m-am îmbrăcat.

Am chemat stilistul care trebuia să ajungă mai înainte. Am văzut ora Dumnezeule Sfânt! Edward şi cu mine…am fost trei ore. Am fost surprinsă cum a trecut timpul, lovitura la uşa de la baie m-a făcut să-mi dau seama că Edward a ieşit din baie. Am simţit cum o adiere de parfum m-a lovit direct, fermecându-mă din nou.

M-am liniştit când mi-am amintit cine era în realitate.

Care fără măcar să mă privească a mers la uşa camerei, încheindu-şi cămaşa.

– Isabella. – s-a întors.

– Da?

– Asta nu înseamnă că am făcut pace – a clarificat.

M-am uitat la el, faţa îi părea dură.

– Îmi este clar, asta nu înseamnă nimic pentru mine – am semnalat.

– Cu atât mai puţin pentru mine, dar va trebui să te obişnuieşti cu viaţa mea sexuală – după ce a spus asta a închis uşa.

O fi chiar activ?

Am încetat să mă mai gândesc la prostii şi am sunat-o pe stilista.

Răspunsul pe care l-am obţinut a fost că este pe drum.

Am coborât la parter, m-am aşezat pe canapea. Cea care a trebuit să aranjeze dezastrul pe care l-a făcut Edward nu a întârziat.

Când a venit timpul, am plecat spre hotelul unde o să-i aşteptăm pe invitaţi.

– Edward.

– Ce? – a spus fără să mă privească.

– Nimic – am răspuns.

S-a încruntat fără să mă privească.

Genial! Mă ignora complet.

Când am ajuns în salon, toţi invitaţii ne aşteptau. Mama era acolo, îndată ce m-a văzut m-a îmbrăţişat.

– Văd că căsătoria ţi-a priit – a zâmbit şmecher.

Aşa de tare mi se vedea? Eram bine, aveam zâmbetul acela prostesc de acum câteva ore.

– Bella! – au ţipat Alice şi Rosalie.

– Fetelor! – m-am bucurat că puteam să împărtăşesc acum cu ele.

Am mers la baie ca să-i refacem machiajul lui Rosalie, în timp ce îmi puneau întrebări indecente.

– Povesteşte-ne! – a cerut Rose.

– Nu s-a întâmplat nimic – m-am prefăcut.

– Da, şi eu sunt Moş Crăciun care a sosit pe un porc – a spus Rose râzând.

– Dar serios…- am minţit din nou.

– Bella ştii că minţi oribil. Spune-ne o dată! – a ţipat Alice.

– Ok, bine, s-a întâmplat – m-am înroşit.

Amândouă au ţipat.

– Şi? – au spus la unison.

– Deci ce? – am făcut pe proasta.

– Da-ne detaliile, marea egoistă! – a strigat Alice care îşi pudra nasul.

– O să vă spun doar că este un…- am căutat un calificativ care să descrie măreţia momentului, dar nu găseam nici unul acceptabil.

– Un ponei? – a spus Rose.

Am negat în linişte în faţa acelui calificativ oribil.

– Un armăsar? – a zâmbit Alice.

– Nu! El este pur şi simplu…divin, nimic nu se compară cu cele trei ore magnifice – mi-am muşcat buza şi m-am întors să plec.

Alice s-a oprit.

– Trei ore! – s-a hiperventilat Alice.

– Oh my God! – a spus Rose.

Am încercat să ies cât mai iute din baie, nu vroiam să dau mai multe detalii în legătură cu asta, mă simţeam oarecum jenată şi incomodă pentru faptul că încă îl detestam. Ştiam că pentru el nu este nimic mai mult decât prezenţa, mândria şi reputaţia lui.

Nu va avea soţie fără să-i atingă un fir de păr!

Într-un mod ciudat m-am simţit rău că i-am făcut pe plac.

– Bella – a spus Rose înainte să ieşim.

– Ce? – am spus îngrijorată că o să continuăm să vorbim despre sex.

– Şi Jacob?

Magnific! Uram să vorbesc despre tema asta acum. Da, pentru că mă durea ca un ghimpe în picior…

– Nu ştiu – am răspuns în şoaptă.

– Dar cum? El te adoră – a adăugat Rosalie.

– A plecat supărat de la biserică, mi-a trimis câteva mesaje în care spunea că nu mai vrea să ştie de mine şi până aici a fost călătoria mea de dragoste spre Veneţia – am strigat grăbită.

Lacrimile trădătoare au început să iasă.

La naiba, eram furioasă pe Jacob. De ce am rămas cu el dacă ştiam condiţiile jocului? De ce nu a fost în stare să-mi spună în faţă?

De ce de fiecare dată când îmi amintesc încep să plâng ca o idioată?

– Linişteşte-te Bella – m-a îmbrăţişat Alice – O să puteţi să vorbiţi.

– Îmi pare rău – a adăugat Rose.

– Sunt bine, nu aveţi de ce să vă preocupaţi – am spus ştergându-mi lacrimile.

– Ce simţi pentru el? – m-a întrebat Alice.

– Pentru cine? – am întrebat privind în oglindă.

– Pentru Jacob – a adăugat.

– Îl iubesc – am concluzionat.

Amândouă m-ai privit.

– Şi pentru Edward? – au spus în acelaşi timp.

– Ură, furie, mânie, milă, între altele – am spus pe nerăsuflate.

– Eşti sigur? – a spus Rosalie aranjându-mi părul.

– Crezi ca faza cu patul a fost altceva? – am arcuit o sprânceană.

– Nu, doar că…- a tăcut.

– Că ce? – am cerut.

– Bella, îţi strălucesc ochii când vorbeşti despre el, cel puţin de când ai ajuns la petrecere – a insistat Rosalie.

– Asta este evident, bărbatul mi-a oferit cel mai bun orgasm! O să vezi când o să uit asta strălucirea din ochi o să dispară – am spus fără să-i dau importanţă.

Amândouă fetele au şuşotit pe la spatele meu în timp ce îmi aranjau corsetul.

– Nu credeţi? Drăguţă întrebarea, vă spun că este doar atât şi rezultă că voi sunteţi disperate să vedeţi trandafiri, inimioare şi ciocolată unde nu este – am ieşti din baie supărată.

Mai ceva decât supărată, furioasă. Ele puteau să facă ceea ce îşi doresc, să se culce cu oricine şi să nu simtă nimic. De ce trebuie să te îndrăgosteşti doar pentru a avea sex? Sau de ce trebuie să fie sex doar din dragoste?

La ieşire Edward era la ieşire din baie.

L-am privit furioasă şi am ieşit de acolo pentru un pahar, orice băutură care mă făcea să uit enervanta întâlnire cu enervantul meu soţ.

I-am zâmbit cochet chelnerului care mi-a înmâna un whisky, pe care l-am acceptat fericită.

Eram decisă să mă îmbăt, sigur Edward nu se aştepta să facă o scenă la nuntă, poate o soţie beată o să-l înnebunească.

În sănătatea mea! am spus şi am băut paharul.

Nişte mâini mi-au furat paharul înainte ca lichidul să intre în gura mea.

M-am întors şi acolo era Edward, bându-mi băutura.

– Era al meu! – am ţipat supărată.

– Da, dar nu acum, dacă vrei când o să ajungem o să bei cât alcool vrei, dar nu acum, nu din cauza unei beţii o să mă faci să cad rău în faţa tuturor – m-a apropiat de el şi m-a condus până la jumătatea salonului.

M-a obligat să dansez cu el pe câteva melodii, în timp ce detestam să fiu acolo în apropierea lui. Mă privea cu un zâmbet satisfăcut care-mi spunea: „Ai fost a mea, eşti încă una în colecţia mea.”

Uh! Mă irita acest bărbat…

Mulţumesc lui Dumnezeu! Muzica s-a oprit în cele din urmă şi am putut să cer un pahar unuia dintre chelneri.

A trebuit să-l ascult pe tatăl meu vorbindu-i unuia dintre asociaţii lui despre cât de importantă era averea mea, despre excelentele mele note, că voi expune curând în Paris şi că în două săptămâni va fi premierea mea…

Ei bine, odată ce am putut să scap de restul oamenilor, am mers în culise cu paharul meu de whisky şi am stat acolo pentru o perioadă lungă de timp.

– Vă simţiţi bine? – m-a întrerupt un chelner.

Hey! Băiatul frumos care mi-a oferit primul pahar de whisky.

– Da, perfect – am zâmbit.

Băiatul a plecat lăsându-mi mai multe pahare ca să le beau după ce îl termin pe acesta.

Vroia căsătorie aranjată? Au deja una, una suficient de scandaloasă ca pentru peste două sute de ani(asta dacă era adevărat ) Nici să nu încerce să mă căsătorească cu Edward Cullen. O să fiu o fată bătrână pentru restul vieţii mele, pentru toate care or să vină.

Am ridicat paharul ca să sărbătoresc şi propriul jurământ, atunci am auzit că cineva îşi curăţa gâtul.

– Uite Edward Cullen, nu vreau să te însoţesc nicăieri, la naiba! – am strigat.

– Ce te face să crezi că sunt un aşa idiot? – a spus o voce cunoscută în spatele meu.

M-am întors să-l văd acolo pe Jacob Black.

Ochii mei nu străluceau ca într-o comedie romantică, nu m-am lănsat în braţele lui cu atât mai puţin.

M-am apropiat de el şi i-am dat o lovitură puternică, de i-am întors faţa.

Cine se credea? Să mă lase singură şi disperată, să nu răspundă la telefoanele mele şi să apară ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat să-mi întrerupă beţia.

S-a întors fără să zică nimic, nici măcar o glumă.

– Asta o meritam – a recunoscut.

Nu am răspuns.

– Ce faci aici?

– Sunt invitat – a zâmbit.

– Genial! Poţi să rămâi, dar să nu apari în drumul meu – l-am avertizat.

– Îmi pare rău să recunosc, dar asta este tot ce mi-am dorit în seara asta – a spus pe un ten seducător.

S-a apropiat de mine şi a încercat să mă sărute, dar am plecat din faţa lui. Este bine după ce m-am lăsat condusă de instincte în după-amiaza aceasta, dar asta nu înseamnă că sunt o uşuratică.

– Bella – s-a încruntat.

– Uite Jacob, nu ştiu ce te face să crezi că vreau să fiu cu cineva care la prima problemă îmi întoarce spatele. Tu ştiai că asta o să se întâmple de la început şi ai fugit ca o fetiţă speriată – am ţipat.

Mulţumesc lui Dumnezeu că muzica era suficient de tare ca să nu se audă.

– Bella, eu…- a tăcut – Eu te iubesc.

Acum…

– Este prea târziu, Jacob, prea târziu – l-am criticat.

– Ţi-am trimis mai multe mesaje cerându-mi scuze, dar nu am primit răspuns – mi-a explicat.

– Edward mi-a aruncat telefonul într-un perete – am recunoscut – Bine, am pierdut destul de mult timp cu tine, îmi pare rău, asta nu o să ajungă nicăieri, întotdeauna o să fii felul al doilea şi acum trebuie să mă prefac soţia perfectă.

M-am depărtat de el şi am mers până şa salon.

M-a prins de braţ.

– Bella, te rog, iartă-mă ştiu a ce ne jucăm, dar chiar te iubesc, nu mă lăsa te rog – mi-a cerut cu ochii strălucitori şi rugători.

– Ne jucăm? Mulţumesc, Jacob – am spus între dinţi.

– Bella, te iubesc, nu mă despărţi de tine, te rog nu o fă, te rog – m-a implorat din nou.

– Uite Jacob, asta este la fel de simplu cum tu te-ai despărţit de mine, m-ai împins în braţele altui bărbat şi gata, nu este cale de întoarcere – am ţipat.

– Cullen? – a spus nevenindu-i să creadă.

– Nu este treaba ta, îţi spun doar că asta a ajuns la sfârşit, îmi pare rău dacă suferi, dar nu am început cu răul, mai degrabă tu singur ţi-ai semnat concedierea – i-am spus în faţă.

Şi-a încleştat maxilarul.

– Bella, te iubesc, nu mă lăsa aşa – m-a rugat din nou.

Am continuat să merg între cablurile care erau în spatele scenei.

Da, trebuia să recunosc, mă durea prea tare, după toate astea îl iubeam şi mult, dacă era să fiu cu el era pentru că mă iubea indiferent de problemele din drumul lui.

M-a luat de braţ şi m-a întors, plantându-şi buzele pe ale mele, lăsându-mă tensionată şi fără să ştiu ce să fac.

M-a sărutat cu disperare şi lacrimi în ochi. Mă simţeam groaznic, Jacob era un băiat bun, dar nu puteam fi împreună în ciuda iubirii care ne unea. El merita să fie fericit, deschis cu cineva pe care să poată iubi fără a ascunde asta, cineva liber cu cine putea forma o familie şi eu eram o femeie căsătorită cu obligaţii care niciodată nu îi putea oferi fericirea unei familii.

Cu durere în suflet m-am îndepărtat de el, lăsând frunţile noastre unite.

– Savoarea despărţirii doare – a spus citindu-mi privirea.

– Îmi pare rău, Jacob, dar asta sincer nu poate continua, tu ştii că nu o să fii fericit cu mine – am şoptit.

El a aprobat în linişte.

L-am îmbrăţişat, hotărâtă să rup legătura care ne unea, decisă să las sentimentele pentru el şi să-mi înfrunt responsabilităţile cu faţa în sus.

A încercat să mă sărute, dar mi-am întors faţa de la el, trebuia să fiu atentă.

– Bella!

M-am întors să văd cine este, separându-mă automat de Jacob.

Edward era acolo. Serios, cu maxilarul tensionat şi cu fruntea încruntată.

– Edward, pleacă aranjez nişte lucruri cu Jacob – am spus.

Dar chiar şi aşa a venit până unde ne aflam m-a luat de partea în care se alfa acum fostul meu iubit.

– Uite Jacob, niciodată nu am avut nimic împotriva ta, pari un băiat bun şi un bărbat cu principii – a spus – Îmi pare rău să-ţi spun că este sub demnitatea unui bărbat ceea ce ai făcut, ai avut în mână şansa de a juca pentru Bella în biserică şi ai ieşit fugind, întorcând spatele şansei de a o face fericită pe femeia pe care o iubeşti, pentru că discut faptul că o iubeşti, dar nu ai fost suficient bărbat ca să joci pentru ea, nu veni acum ă o bântui când este dispusă să te îndepărteze. Ce nu înţelegi? Mai târziu sau mai devreme ai lăsa-o, este mai bine acum decât să sufere mai mult – a spus el.

Inima mea bătea cu putere, Edward mă apărea după ce m-a ignorat toată după-amiaza. Asta era mai complex decât credeam…

Edward m-a luat ca şi cum aş fi fost un obiect şi m-a luat cu el.

Jacob m-a prins de braţ, aproape rănindu-mă.

– Dă-mi drumul – i-am cerut.

Ochii trişti ai lui Jacob reflectau amărăciunea, mă uram pentru că îl făceam să sufere aşa, dar el nu merita dragostea asta…nu merita să sufere din cauza mea, cu timpul o să înţeleagă că nu sunt pentru el, că timpul nostru a trecut. Dragostea pe care am simţit-o s-a stins şi el putea găsi femeia potrivită, aceea care o să-i vindece rănile, pe care le-am cauzat din cauza dragostei…simţeam ura…De ce de fiecare dată trebuia să fac ce îmi cereau? Câteodată detestam supunerea.

– Jacob – a mormăit Edward cerându-i să mă elibereze.

Dar acesta nu s-a supus şi şi-a menţinut strânsoarea pe braţul meu.

Aveam doi bărbaţi încăpăţânaţi şi mă făceau să mă simt un obiect, strângându-mi braţele cu putere, deja mă vedeam ruptă ca o păpuşă din cârpă.

– Dă-i drumul, acum – a cerut Jacob.

– Ajunge! – am strigat – Cine vă credeţi? Cumva sunt proprietatea voastră? Ei bine nu, nu sunt şi am libertatea de a acţiona. Jacob, tu n-nu mai faci parte din viaţa mea. – lacrimile vroiau să mă trădeze. Şi să nu crezi cu asta Edward că tu o să-i ocupi locul pentru că nimeni nu o să poată.

Spunând asta am plecat de acolo, lăsându-i singuri pe cei doi.

Lacrimile trădătoare curgeau pe obrajii mei.

Nimeni nu o să înţeleagă cum am lăsat să-mi scape şansa ca să recuperez dragostea lui Jacob, dar nu era drept pentru el, aşa cum nu era nici pentru mine. Edward, Edward, Edward. De ce naiba a trebuit să apari în viaţa mea? Îl detestam pentru că mi-a distrus echilibrul, pentru că mi-a demonstrat, pentru că m-a făcut a lui în felul acesta. Dar mai mult decât mă detestam pe mine, am fost o proastă că am căzut în capcana lui Edward Cullen, că m-am dăruit aşa ca şi cum aş fi fost nimic.

Am intrat în salon ştergându-mi lacrimile şi luând alt pahar de whisky, dacă nu mă înşela memoria acesta era al cincilea.

Mi-am ridicat faţa cu mândrie, nu o să mă las cad aşa pur şi simplu. Nu acum când am un salon plin de vulturi care aşteaptă să mă vadă rănit să mă atace.


Reclame

14 comentarii la “Capitolul 10: Contradicţii

 1. superb capitolul…..
  oare ce se va intampla in continoare??….
  abia astept sa vad…
  bafta!!!
  sper ca vei posta mai repede nextul…

 2. Felicitari pentru traducere! As comenta despre continutul ficului insa stiu ca nu este ideea ta. Tot ce pot spune e ca faci o treaba excelenta si ai ales un fic foarte frumos sa traduci. Cat despre intarzieri, nu iti face probleme; toate avem un program mai aglomerat. Te pup si ai grija de tine

 3. imi place mult:X
  sap viitoare traduci la ambele ficuri>:)
  am eu grija de asta>:)
  superb cap:X
  ma intrebb ce seintampla…
  bafta la liceu:*

 4. sincer, am ochii umezi. pff.. ce complicată e treaba. poate Jacob chiar o iubeşte, dar totuşi… 😐

  iar Edward.. pfff. 😐

  hmm.. Bella e tare. dar nu vreau să mai bea

  extraordinar capitolul. 😡 şi excelent tradus. 😀

 5. este dupa parerea mea, foarte clar
  Edward o iubeste, dar din cauza fazei trecute nu vrea sa recunoasca, iar Bella se simte atrasa de el, dar din cauza atutudinii de la inceput se indeparteaza
  aici e dragoste „complicat”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s