Prolog

Eram îngrozită. În ciocolata ochilor căprui reflecta teroarea că embargoul fi aproape de acest om, cu lacrimi mari care îi udau obrajii şi ea şi-a pus mâna pe inimă care îi avea un ritm accelerat. Căuta o cale de scăpare din acel loc întunecat şi rece.

Ochii lui au rămas asupra feţei lui indescifrabilă şi privirea îi era aţintită pe podea. Inima lui a încetat să mai bată în timpul în care a înţeles ce s-a întâmplat. Şi-a dus o mână la gură ca să-şi înăbuşe un suspin şi cu cealaltă îşi ţinea fusta verde.

– Mama… – a simţit că pământul îi fuge de sub picioare când a găsit corpul lipsit de viaţă al mamei ei. Bărbatul din faţa ei a observat-o cu un zâmbet pe buze triumfător şi ea a negat din cap, în repetate rânduri, mişcându-şi părul ei lung maro. – De ce? – s-a grăbit să întrebe.

El nu a răspuns cu cuvinte, dar acţiunile lui au făcut-o să se simtă rău.

El a ridicat-o de umeri violent, ea a tremurat un pic, cu teamă din nou. A simţit cum bluza îi este ruptă un cuţit, şi deşi s-a luptat nu a reuşit să scape.

A strigat, pentru ajutor, pe care nu l-a primit. O palmă peste obrazul ei şi un sărut forţat peste buzele ei au fost suficiente pentru a o reduce la tăcere. Lacrimile au început să-i curgă pe obraz. Şi brusc ea a fost goală în faţa „tatălui ei”.

El  nu a vrut să asiste la asta şi nimic nu conta. Tatăl ei a murit înainte de naşterea ei, mama ei a fost singură, până când l-a găsit pe el. Tatăl ei vitreg era o persoană violentă, cel puţin de acum câteva săptămâni. Adesea, mama ei era bătută sau violată, şi ce să spun de ea. Cu mai multe ocazii a trebuit să stea acasă din cauza loviturilor, dar nici o dată nu a bătut-o în halul acesta.

Ea a ţipat, l-a zgâriat în încercarea de a scăpa, dar n-a făcut decât să se rănească mai mult. Ea a simţit cel mai ruşinos lucru, se simţea murdară şi-şi dorea să moară în fiecare secundă cât timp era cu el. Dar nu a reuşit ceea ce îşi dorea.

A reuşit să ia o sticlă de vin goală de pe jos, şi părea că soarta este de partea ei. A luat-o între degete şi l-a lovit, nu cu forţa necesară ca să-l omoare. S-a schimbat repede în nişte haine curate, cu paşi greoi şi însângeraţi a plecat la drum, părăsindu-şi casa.

Străzile erau întunecate şi pustii, nu era nimeni pe afară în momentul acela. A încercat să meargă mai repede, dar nu putea din cauza durerii. Un sunet a avertizat-o că cineva venea şi a început să fugă mai repede, mai repede şi mai repede. Dar s-a împiedicat şi a căzut pe asfaltul rece şi umedă de pa aleea întunecată şi pustie.

Nu a putut să se mişte şi nu a vrut să accepte realitatea în nici un moment. Nu a fost conştientă că cineva venea până când nu a fost prea târziu.

O fisură feminină se afla în faţa ei şi nu era o persoană comună. Femeia care o privea avea ochii negri şi o frumuseţe devastatoare. Mirosul îi era dulce, nu era parfum şi nu provenea nici de la vreo loţiune, era natural.

Ochii îi reflectau dorinţa atunci când i-a atins faţa fetei cu ochi căprui. Şi-a lins buzele şi a înghiţit greu, fata aceea care sângera în faţa ei avea o aromă atractivă.

Şi-a şters mâna plină de sânge pentru a atinge chipul altui tânăr, în ochii lui se vedea doar curiozitatea şi nu găseai nici o urmă de teamă în ei. A mângâiat cu degetele minunatul chip al colegei lui, apoi şi-a ridicat capul, a închis ochii şi-şi a deschis bluza, expunând pielea albă a gâtului.

Cealaltă s-a uitat la el mirată. Surpriza umbrea dorinţa văzută înainte.

– Bea sângele meu. – murmură fata – Este al tău. – pronunţa cuvintele cu clar, fără teroare sau şmecherie în ele. Ea nu va scăpa, vroia ca să o omoare în acel moment.

Vampirul s-a uitat la ea o dată înainte să-şi înfingă dinţii în pielea expusă. Cealaltă şi-a închis ochii o dată, dar după s-a relaxat.

Curând totul se termina.

Reclame

9 comentarii la “Prolog

  1. foarte interesant prologul…scz k abia acum am ajuns si eu pe aici…dar timpul nu prea e de partea mea:”>…acum ma apuc de 1…kisses:*>:D<

  2. Foarte frumos capitolul,deci Bella a fost violata si batuta de tatal ei vitreg,nu este surprinzator ca s-a razbunat pe el…cazul ei este asemanator cu Rose,presupun ca astfel s-a inspirat autoarea…
    Anyway…foarte frumoasa traducerea…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s