Capitolul 1: Viaţa

Se plimba pe aleile întunecate ale oraşului Volterra,din Italia. Ceasul arăta ora trei dimineaţa…oră în care ea s-ar fi putut rătăcit ca un sceptru josnic. Paşii ei nu produceau nici un zgomot pe trotuar pentru a marca drumul. Era linişte peste tot.

– Isabella.- s-a auzit o voce şi imediat a fost invadată de un sentiment de căldură. Ea iubea să audă vocea asta, simţea că viaţa ei este din nou a ei.

– Sora. – a spus ca răspuns. Cealaltă s-a oprit în faţa ei cu un zâmbet cald, frumos pe buze. – Ai fost trimisă să mă cauţi? – o întreb de curiozitate, dar în acelaşi timp cu anxietate.

– Nu, am venit pe cont propriu. Eram sigură că te voi găsi aici. – a spus sincer fără să-şi mute privire de pe de Isabella.

– Mă bucur că ai făcut-o, Heidi. – un zâmbet a crescut pe faţa sa, şi ochii ei ca doua violete au luat o nouă strălucire.

Heidi este o fetiţă înaltă şi puternică. Culoarea părului este un mahon lucios, tenul ei este ca a oricărui vampir existent. Ochii sunt de culoare roşie, un simbol al dietei lor de bază de sânge uman, dar foloseşte lentile de contact albastre, dând nuanţa ciudată de purpurie.

Isabella este un vampir tânăr. Părul ei este maro, ondulat şi lung până la mijlocul spatelui. Ochii ei au fost maro, dar acum sunt roşii ca şi a celorlalţi. Foloseşte lentile ca şi Heidi, ceea ce le face să pară surori reale.

– Ai fost un pic tristă. Nu ţi se pare? – întreba cea mai mare, în timp ce îndepărta nişte şuviţe de păr de pe faţa surorii ei.

– Doar m-am gândit un pic la trecutul meu – am spus – aş vrea răzbunare pentru ceea ce mi-a făcut, l-aş omorî cu propriile mele mâini – a spus în timp ce în mintea ei au venit imagini cu acel om oribil care i-a distrus viaţa în câteva ore.

Şi ce te împiedică? – întrebă cealaltă cu zâmbetul pe faţa ei.

– Nu cred ca lui Aro iar plăcea – imaginea vampirului a venit să îi inunde gândurile.

Aro este unul din Volturi. El împreună cu Caius şi Marcus, sunt responsabili pentru a ţine în secret existenţa vampirilor. Ei locuiesc în Volterra împreună cu garda regală, deoarece Volturii sunt vampirii ce controlează fiecare mişcare de acest gen ce sunt efectuate prost. Toţi au puteri uimitoare, de aceea le este permis să-li se alăture grupului.

Aro, Caius şi Marcus au secole de existenţă, nimeni nu ştie de ce ai sunt încă împreună, având în vedere dieta lor bazată pe sângele uman. Specia nu are tendinţa de a se grupa în grupuri mari, excepţie fiind două clanuri: Clanul Denali, situat în Alaska şi familia Cullen din Statele Unite. Mulţi spun că setea lor de putere şi ambiţie permite să-i controleze pe ceilalţi. Nimic nu este sigur.

– Întreabă-i – simpla sugerare a luminat chipul Isabellei. Şi imediat ambele mergeau către castelul în care trăiau, dispuse să-şi atingă scopul.

..Mai tarziu…

– C-ce f-f-faceţi aici? – întreabă cu teamă Phil, tatăl ei vitreg.

– Vizitez un amic vechi. Nu te bucuri să mă vezi? – Zâmbetul de pe faţă i s-a lărgit văzând omul de după colţul peretelui. Râsul ei s-a auzit ca o melodie, fericită. Ăsta era momentul mult aşteptat.

– Ai grijă cu acest şoarece murdar – murmură Heidi, în timp ce figura ei a trecut de poarta. – Nu pot să cred, că-ţi murdăreşti mâinile cu el, Isabella.

– Înainte să termin cu tine, îţi mulţumesc că m-ai învăţat asta Heidi. – Degetele puse pe faţa lui Phil, care tocmai şi-a privit fiica vitregă, dulce şi nevinovată care a plecat acum trei luni, aceeaşi zi în care a fost ucisă Renee Swan. Dacă nu ar fi căzut pe acea alee, acum nu ar fi fost un vampir. Ochii omului o priveau cu incredulitate.

– Noi de asemenea ar trebui să-ţi mulţumim în acest caz, murmură o voce seducătoare de sex masculin de la fereastră. Două figuri cuprinse în haine negre, lungi, au fost introduse în locuinţa sa.

– Felix, Demetri. – i-a salutat dulce Heidi – Ce faceţi în Barcelona? – a întrebat ea cu o notă de curiozitate în voce.

– Nu am vrut să pierdem spectacolul – a spus Felix, Demetri doar a ascultat în timp ce şi-au lăsat capele să cadă.

Un strigăt a răsunat în liniştea acelei nopţi ploioase. Barcelona a fost şocată în dimineaţa următoare, atunci când corpul lui a fost găsit crucificat pe peretele casei lui. Cuie, urme de dinţi, oase rupte, cuvântul folosit de mulţi a fost torturat. Este înspăimântător? În corpul său nu mai era nici o picătură de sânge.

..Mai tarziu…

În liniştea castelului italian răsuna o inimă liniştită. Aro, Caius şi Marcus se uitau la Isabella incapabili de a înţelege ceea ce s-a întâmplat.

– Cum este posibil? – întreabă Aro, mergând în jurul Isabellei. Ea doar se uita la el cu respect. – Ce spuneţi că s-a a avut loc? – îi întreabă pe ceilalţi. Felix, Demetri şi Heidi ridicară din umeri surprinşi din acelaşi motiv.

– De când am băut din ultima picătură din sângele lui, inima mea a început să bată din nou. – spune Isabella cu ură, dar foarte sinceră. – Cred că i-am obţinut vitalitatea, deşi cred ca nu se va opri niciodată. – posibilitatea de a muri acum când are o viaţă eternă nu părea a-i place în totalitate.

– Trebuie să fie, din cauza puterii tale. – A concluzionat Marcus dezinteresat de subiect.

– Prin urmare ai vrut cu atâta ardoare să-i iei viaţa, că a trecut să fie a ta. – a spus Caius cu un zâmbet instalat pe faţa lui de granit – Acum va fi mai uşor să-ţi faci datoria. – Aro a râs fericit, văzând partea pozitivă a problemei, deoarece nu s-a gândit chiar la ceea ce fratele său a spus.

– Este posibil. – Răspunde el murmurând. – Pot? – Aro şi-a extins mâna, a dat din cap si a luat-o între ale lui. Gândurile entuziaste s-au auzit de când Isabella a dat din cap şi a plecat.

– Categoric, ea este perfectă pentru această treabă. – încheie Caius.

Ştiu. Mă bucur că Heidi nu a omorât-o pe acea alee. – murmură Aro.

..Mai tarziu…

– Nu te opreşti să mă surprinzi Isabella. – murmură Alec râzând, studiind faţa contorsionată a prietenei sale.

– Eşti ciudată. Ştii? – întrebă Jane aspru, ea a încetat să mai fie mâna dreaptă a lui Aro, de când a venit Isabella.

-Tu nu ar fi trebui să spui asta. – a spus propietara de ochii violet, în timp ce ţine mâinile pregătite pentru a se confrunta cu Jane. Alec a râs amuzant înainte de scenă, Isabella a fost îngheţat pe loc şi Jane a ridicat din umeri speriată.

– Acum ţi-a copiat puterea soră. – Alec părea cel mai fericit, în timp ce Jane murmura un şir de blesteme. Isabella se aşează pe podea asimilând noile cadouri care i-au fost acordate.

– Naturaleţea ta cea care a fost cu tine în momentul transformării este rară. – l-a auzit pe Demetri murmurând de la uşă – din moment ce te-ai născut din nou, te poţi ascunde de restul şi să eviţi ca puterea lor să te afecteze. Eşti indestructibilă.

– Si nu numai asta – a spus Heidi care s-a alăturat micii reuniuni fără a fi invitată. – Poate controla orice cu mintea ei. Aţi văzut cu şi-a înjunghiat tatăl vitreg pe perete. – a spus râzând – Am crezut că mai era cineva acolo care arunca cu cuie şi mai aveam un pic şi mă speriam. Imaginaţi-vil pe tip. – Demetri a zâmbit în momentul în momentul în care şi-a amintit.

Şi acum poţi citi minţile ca şi Aro, să torturezi fizic ca şi Jane, capacitatea de căutător a lui Demetri, abilitatea lui Marcus…le-ai furat de la toată garda Volturilor – a spus Felix, asimilând cu disconfort tot ce a zis.

– Ce te-am jefuit pe tine? a întrebat Isabella.

– Personalitatea mea sexy si fermecătoare – a răspuns el. Toată lumea a început să râdă, în timp ce Felix era încruntat.

Serile in Volterra au fost distractive.nu pot nega.

..Mai tarziu…

– Eşti sigură de asta? – O întreabă Heidi.

– Aro mi-a dat primea misiune. Nu voi eşua – a spun Isabella, în timp ce îşi punea ciorapii roşii în picioarele ei albe. – Doar trebuie să extermin un neofit din Londra.

– Cred că nu ar trebuie să mergi singură. – a spus sora mai învârstă – Ai doar un an ca vampir, eşti încă un novice – a insistat, dar şi-a asumat înfrângerea încă de la început.

– Mă descurc cu el – şi-a dispărut în noaptea întunecată.

Asta a fost doar începutul cariei sale de asasin. Neofiţi în diferite părţi ale Europei, Asiei, Africii…

Isabella a fost perfectă pentru această treabă şi întotdeauna s-a întors cu câte o nouă abilitate.

Şi aşa au trecut anii…

55 de ani.

Reclame

14 comentarii la “Capitolul 1: Viaţa

 1. Super :X
  Adik atatea puteri,sa poate copia toate puterile e wow :X
  Deabea astept capitolul 2
  Bafta la tradus fetele :*
  Kisses! :*

 2. ce tare ii ficul
  vai astept cu nerabdare sa vad ce se intampla in continuare ……… sper sa pui cap urmator cat mai curand

  • – Ce te-am jefuit pe tine? a întrebat Isabella.

   – Personalitatea mea sexy si fermecătoare – a răspuns el.
   foarte tare asta:))))))

 3. Ce te-am jefuit pe tine? a întrebat Isabella.

  – Personalitatea mea sexy si fermecătoare – a răspuns el.
  cat am ras la faza asta:)):))
  superb capitolul

 4. Wow speciala fata,intersanta chestia ca a revenit din nou om,ma rog jumate.
  :)):))Mda si Felix cu personalitatea lui sexy si fermecatoare ce sa mai zic.
  KISSES

 5. Super fic-ul. 🙂 Mai ales ca e scris din perspectiva autorului, asta apreciez pentru ca e mai greu de scris.Trebuie sa ai grija de cate ori folosesti acelasi cuvant si aceeasi expresie, pentru a-ti iesi ceva frumos. Tu ai avut grija. Felicitari. ;;)
  Plus ca imi place de Felix. :))

 6. „- Ce te-am jefuit pe tine? a întrebat Isabella.

  – Personalitatea mea sexy si fermecătoare – a răspuns el.” :)) zici k este emmett :)))
  superb capitolul:X:X:X:X:X

 7. Imi place…deci,Bella a fost transformata de Heidi,si acum se ocupa cu exterminarea nesupusilor,foarte interesanta ideea.
  Si da,sunt de acord cu celelalte cititoare,a fost foarte amuzanta fraza ca Bella i-a ‘furat’ personalitatea sexi si fermecatoare a lui Felix.
  Iar taducerea este foarte frumoasa,trec la urmatorul capitol…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s