Capitolul 5: Ceea ce nu aştepta nimeni

Alice POV

Când Bella a trecut pe lângă mine, şi s-a îndreptat spre altar, unde misteriosul Edward stătea cu spatele la ea, mi s-a întors stomacul într-un mod ciudat, Jasper mă îmbrăţişa, şi cum asta mă liniştea, nu am putut fi prea preocupată pentru Bella, deşi eram atentă la tot.

Voturile au trecut pe neobservate, dar un lucru mi-a atras atenţia, şi anume „Accept”al Bellei. Atunci era rândul lui Edward, care a tras aer foarte pronunţat şi a pronunţat cuvintele foarte clar.

Atunci părintele a spus:

– Atunci, vă declar soţ şi soţie. Poţi săruta mireasa.

Am tremurat în îmbrăţişarea lui Jasper, şi toţi am fost exagerat de atenţi când Edward şi Bella s-au întors, şi Edward a pus o mână pe obrajii Bellei şi a început cu un sărut uşor.

Şi chiar mai rău, atunci când toţi au fost surprinşi şi neîncrezători, o priveam uimită pe Bella, care l-a îmbrăţişat pe soţul ei necunoscut cu amândouă braţele şi i-a întors sărutul cu un foc necunoscut în ea.

Trebuie să admit că sărutul a durat mult, şi ei păreau deconectaţi, deşi ei nu şi-au dat seama ca tatăl meu.

Edward a trebuit să oprească sărutul acela atât de intens, pentru că sora mea nu părea să se mişte de loc.

Emmett care stătea în faţa noastră împreună cu Rosalie, a scăpat un chicot.

Acestuia cu siguranţă o să-i treacă prin cap să-i spună Bellei despre sărut, sau mai rău, fratelui său, şi de asemenea nu mi se părea interesant să-l opresc. Cumva am văzut altă ocazie,  Bella şi eu să mergem la cumpărături în centrul comercial, chiar dacă eram prinţese, asta nu intervenea în sensul modei, orice fată trebuie să arete splendid în faţa soţului ei vampir, şi va veni momentul ca Bella să afle despre acest mic detaliu, dar eram sigură că curând se vor îndrăgosti, pentru că în primul rând Edward era o persoană foarte gentilome, atractivă, inteligentă şi cu o mulţime de calităţi pe care le ascundea cu siguranţă.

Pe de altă parte, încăpăţânata de Bella avea părţile ei bune, în momentul acesta nu-mi aminteam de nici una, încăpăţânată, înrădăcinată, şi multe alte lucruri care îi denotă personalitatea.

Amândoi au ieşit din biserică, şi eu cum am putut l-am tras pe Edward, pentru că vroiam să fiu prima care o felicită pe Bella şi să-i spun cât mai iute de planurile de cumpărături.

M-am năpustit asupra ei, deplasându-mă uşor de la Jasper, şi eu eram copleşită de emoţii.

– Hey Bells. – am ţipat.

– Sunt atât de mândră, surioară, aahh, în sfârşit te vei căsătorit, bine te-ai căsătorit, trebuie să cumpărăm haine noi, un pic mai formale, şi vei o adevărată Doamnă Cullen.

Am simţit cum Bella, a fost şocată în îmbrăţişarea mea, dar privind din alt punct de vedere ea trebuia să se obişnuiască cu noul ei nume, era deja un fapt. Aşa că am continuat.

– Isabella Cullen, nu-i aşa că sună frumos? Acum toate trei suntem doamnele Cullen, continuăm să fim surori de sânge şi cu nume noi, ce plăcere.

I-am dat un sărut pe obraz, sora mea părea un pic stânjenită din cauza situaţiei.

După aceea mama şi Rosalie au felicitat-o, şi aşa în cele din urmă s-a întâmplat ca proaspeţii soţi sa se urce în maşina gărzii regale, cea pe care am aranjat-o eu, şi am decorat-o perfect, toate se potriveau cu rochia Bellei.

Ea nu părea prea fericită, dar ştiu eu că când o să o duc la cumpărături o să se înveselească, deşi eu trebuia să respect anumite reguli ale Bellei, avea atât de puţin simţ al modei, care uneori îmi dădeau frisoane când mă gândeam, ce ar fi de ea fără mine.

Împreună cu părinţii lui Jasper, eu şi Rosalie ne-am urcat în altă maşină.

Am ajuns la palat, de care mă simţeam mândră, totul mi-a ieşit perfect, era aşa de frumos, trandafirii, ornamentaţiile care au fost plasate înainte de uşa mare, covorul roşu care se extindea până la masa mirilor, gardienii şi uniformele noi pe care practic a trebuit să-i oblig să le poarte, şi lumânări colorate, desigur Bellei nu îi plăceau petrecerile şi nici lui Edward, amândoi erau aşa de încăpăţânaţi.

Foarte decisă am mers să dansez cu Bella, dar ea se comporta într-un fel foarte trist, şi după ce s-a terminat cântecul, orchestra a cântat melodia preferată a surorii mele.

Clar de lună, de Debussy şi surpriza noastră a fost că Edward a luat-o de talie pe Bella, şi a dus-o să danseze.

Trebuie să spun că era visul meu devenit realitate, erau aşa de frumoşi, demni de un rege şi o regină.

Păcat că locul acela o să-l ocupe prostul de Emmett, căruia îi lipseau sute de ani ca să se maturizeze, ia Roase care era aşa de bună încât nu îi păsa ceea ce gândea soţul ei.

Reclame

12 comentarii la “Capitolul 5: Ceea ce nu aştepta nimeni

 1. yupiiii…am avut si o perspectiva de-a lui Alice,se pare ca aceasta chiar nu e schimbata…oricum is tare curioasa de ce pana acum nu le-au schimbat pe ea si Rose,din cate am inteles sunt mai mari ca Bell’s…
  anyway…i like it!spor la tradus…
  kisses&hugs

 2. au dansat<:-p
  superb ella:X:x:x
  te iubesc mult ca tyraduci ficurile asteaa:X:X:X:X
  superb cap:X
  pe cand nextul?
  hai pune mana si traduce;)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s