Capitolul 20: Volterra, Discuţie II:

Deja a trecut o săptămână…o săptămână de când am ajuns în Volterra, şi încă discutam problema transformării mele. Mă aflam în camera mea, întinsă, când Esme şi Renee au intra.

– Bella, putem vorbi? – au întrebat şi eu am aprobat.

Ochii lui Esme străluceau ca şi cum ar fi râs.

– Despre ce vreţi să vorbim? – le-am întrebat curioasă, evident ele au venit cu ceva important…aşa că o să ascult, doar asta.

– Despre noua ta viaţă – a vorbit Esme – Cu Edward – a terminat.

– Ce legătură are Edward cu ceea ce vreţi să-mi spuneţi?

– Ei bine o să vezi, draga mea – El a acceptat să te transforme, dar ne-a rugat să venim să-ţi spunem toate regulile în legătură cu asta…Ne-a spus că tu…că tu ai vrut mai multă intimitate.

Oh pentru Dumnezeu, ele au venit, au venit. Să vorbească despre SEX! M-am înecat cu propria mea salivă. Cum le-a spus Edward aşa ceva? nu ştia că este ceva ce ţine doare de o pereche, despre doi este vorba, trei este mult…

– Da…dar nu cred că asta vă interesează pe voi, fără supărare, mamă, Esme, dar treaba asta este între mine şi Edward, şi nu cred că voi trebuie să interveniţi.

– Bella, faptul că încă eşti virgină nu contează, discuţia merge pe alt drum – mi-am simţit obrajii arzând, mama mea şi soacra mea ştiau că nu am avut intimitate cu Edward.

– Atunci despre ce vreţi să vorbiţi? – am întrebat.

– Despre pericolele pe care le înfrunţi, draga mea, trebuie să-ţi spun că este foarte dureros, dar asta o să afli tu, Edward mi-a spus că o să lupte ca să-şi stăpânească hormonii şi nu pentru că nu te iubeşte Bella – Esme şi-a pus mâna îngheţată pe obrazul meu – Este foarte periculos, după ce te transformă o să puteţi încerca – a continuat – Este normal într-o pereche, dar tu fiind umană este mult mai periculoasă decât îţi poţi imagina, el îşi poate pierde controlul şi împotriva ta, să-ţi facă rău draga mea, aşa că mai bine aştepţi – a spus liniştită, împotriva înseamnă? …oh pentru dumnezeu, mama mea şi Esme vorbind despre asta…împotriva…sper să treacă un tren peste mine.

– Nu vă faceţi griji pentru asta, o să ştiu eu când şi cum aşa că nu vă faceţi griji că asta o să continue.

– O să vezi cât de plăcut este Bella, la început o să doară sau o să ardă un pic, dar te obişnuieşti, dacă o faci când o să te transformi în vampir…nu ştiu doare, Esme?

– Mai bine o lăsăm pe Bella să descopere – şi aşa au ieşit din cameră, nu-mi venea să cred că mama mea vorbea despre asta ca şi cum ar comenta culoarea rochiei mele, cine s-ar gândi că regina Volterrei era atât de neruşinată. Mama mea avea nevoie de câteva ore ca să înveţe să nu îşi mai dea drumul atât de mult la gură.

Am privit pe fereastră şi am văzut că Edward trecea prin grădini, l-am strigat şi el s-a întors imediat, făcându-mi un semn ca să cobor unde este el.

Micuţul balcon care arăta ca o fereastră la camera mea avea o viţă de vie falsă, şi cu multă grijă am coborât pe acolo, mi-am amintit de momentele în care fugeam cu Jacob şi coboram pe acolo, în planurile noastre fugitive de adolescenţi, era distractiv, de multe ori am căzut, dar niciodată nu m-au descoperit.

Când am fost pe punctul de ajunge jos nişte braţe puternice s-au înfăşurat în jurul taliei mele şi m-au îmbrăţişat pe la spate, nu era nevoie să mă întorc, ştiam cine este, şi îmi plăcea că este acolo, dar aste nu era tot încă eram supărată.

M-am întors şi Edward mă privea cu ochii lui frumoşi, hipnotizanţi, pentru un moment am uitat ce urma să spun, însă am reacţionat la timp şi l-am lovit în umăr uşor, pentru că ştiam că dacă o făceam brusc, câştigam o durere.

– Hey – a spus amuzant – Pentru ce a fost asta? – dar el ştia răspunsul. ştia de ce sunt supărată şi un zâmbet şmecher s-a format pe faţa lui.

– Pentru că le-ai spus lui Renee şi lui Esme că nu am avut relaţii, este ceva privat Edward, dacă înţelegi conceptul, nu ai idee despre ce mi-au vorbit, a fost oribil şi ruşinos.

– Nu eu le-am spus, ci Alice, deşi desigur senioria ta m-a acuzat pe mine – a spus prefăcându-se îndurerat.

– M…presupun că este bine, nu? – şi atunci şi-a lipit buzele de ale mele, sărutul lui a fost dulce şi s-a separat iute, cu maxilarul tensionat.

– Bella, ştii că te doresc, dar tu vrei imortalitatea şi eu vreau ca tu să aştepţi, este bine?

Eu am aprobat, era corect, relaţii pentru eternitate îmi suna bine.

– Să mergem în pădure – mi-a spus şi a început să meargă.

– Sunt puţin obosită, ca să-ţi spun adevărul, ziua a fost lungă şi am avut emoţii puternice.

– Nu mai discutăm mai mult, te duc eu – a spus pe un ton cavaleresc şi în mai puţin de o clipită m-a pus în spatele lui – Ţine-te bine – aşa am făcut, a început să fugă, frunzele copacilor păreau un periaj moale, vântul sufla şi fluiera moale la urechile mele, şi aroma…a vegetaţiei amestecată cu a lui Edward făceau ca simţurile mele să zboară.

Am ajuns într-o mică poieniţă, unde erau frunze şi flori sălbatice, copacii o făceau să pară ca o mică fortăreaţă. Edward m-a coborât din spatele lui şi eu am mers câţiva metrii atingând câteva flori care erau la picioarele mele.

– Cum ţi se pare? – m-a întrebat.

– Perfectă, dar cum ai găsit-o? – l-am întrebat pentru că chiar nu aveam idee.

– Într-una din zilele astea m-am plimbat şi am meditat asupra situaţiei noastre, şi pur şi simplu l-am găsit. Este frumoasă, nu?

– Sigur, este perfectă.

Dintr-o dată am simţit o respiraţie agitată lângă urechea mea, era el, evident, dar când m-am întors am văzut că avea altă strălucire ochii lui, ca şi când punea ceva la cale, atunci m-am simţit vulnerabilă. Încă lipit de mine, a avansat şi eu am dat înapoi.

– Ce faci? – vocea mea m-a dat de gol, simţeam frică.

– Ce fac din ce? – a spus inocent, avansând şi mai mult, vocea lui era răguşită şi faţa lui…denota foame.

– Tu ştii – vocea mea era tremurătoare.

Dintr-o dată un zâmbet i s-a format pe faţă, nu am văzut când s-a întâmplat, nici cum a fost când s-a întâmplat, dar eu nu mai atingeam pământul, acum eram întinsă pe el, cum Edward s-a lansat asupra mea ca un leu, un leu care îşi capturează prada.

Inima mea era la mile depărtare, bătea atât de tare încât o simţeam în gât, aerul îmi lipsea.

Corpul lui Edward îl presiona pe al meu…cu un dram de divertisment, m-am văzut încet în ochii lui. Când l-am privit m-a sărutat cu forţă, nu era acelaşi ca acum o clipă, acesta era plin de puternic, dur şi pasionat.

Ce se întâmpla?

Limba lui a cerut permisiunea să intre în gura mea, i-am acordat-o făcând ca buza mea inferioară să o presioneze pe a lui, gura lui a ajuns pe obrazul meu drept cu săruturi micuţe umede, m-a sărutat de la gât până la obraz.

Mâna lui s-a strecurat sub bluza mea, ajungând la sutienul meu, desfăcând câţiva nasturi şi acesta s-a desfăcut.

Cu buzele lui formând săruturi, mulţi, pe gâtul meu. Era ca şi cum pregătea ceva, şi atunci acel lucru de care m-am temut mult timp, nu era pregătit aşa că a făcut-o fără aviz.

Dinţii lui au pătruns în pielea mea. M-a muşcat…

 

Reclame

9 comentarii la “Capitolul 20: Volterra, Discuţie II:

 1. Wow…..1. ce ma bucur ca ai postat atat de repede!
  2. mi se pare mai scurt!
  3. WT…. ce s-a intamplat cu Edward….de cand nu mai are control…sau asa planuise el sa o schimbe ca sa nu ii fie frica…oricum a fost cam ciudat 😦 🙂
  Bravo si deabia astept urmatorul capitol :d

 2. Wow…Cat de tareee!!!! A muscat-o!! Yeeyyy!!
  :))
  Ah…vreau next:((:((:((
  Dar acum pe bune,de ce a facut asta? Fara sa stie si Bella ce avea de gand?
  Eh..oricum,sper sa pui repede nextul 😉
  Bafta la tradus :*:*:*:*

 3. ce ciudat!!! si tare!!!
  A muscato?!?!?!?!?!!?!?
  Dar… ce a patit Ed,nu are control?
  Mi se paare tare ciudat ,dar sunt curioasa
  Aaaaa ,imi trec si mie idei ciudate prin cap,poate viseaza ca s-a intamplat,dar mai mult ca sigur nu e asa(adica nu a visat)

 4. deci Ella m-ai facut K.O.
  desi nu am prea inteles ultima faza … Edward a facut chestia aia pentru ca si-a pierdut controlul sau si-a dorit ca Bella sa nu se teama si a vrut sa o distraga ca sa o poata musca?
  in rest, e un capitol excelent si astept cu nerabdare continuarea.

 5. Off ce m-am speriat.Bella biata Bella…Edward a actionat ca un animal parca eu as fi murit de frica inainte sa ma muste :((

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s