Capitolul 2: Nu contează

Edward POV:


Ce mai contează? Am respins atâtea prinţese în viaţa mea, dar asta era altceva, era pentru ai ajuta pe tatăl şi mama mea, şi să încheiem o înţelegere cu regele vecin, care ne-ar conveni amândurora.

Tatăl meu este foarte mândru de mine pentru că am acceptat, şi singurul lucru care mă consola este că prinţesa nu s-a opus căsătoriei, cel puţin asta mi-a spus tata.

Mă voi căsători în două săptămâni…Genial.

Aveam abia 19 ani, bine asta fără să punem la socoteală secolul pe care îl aveam deja, pentru că din cauză că eram vampir corpul nu se schimba, şi din cauza asta nu am fost cu nici o umană, asta nu ar fi normal. Şi în plus oamenii normali se căsătoreau pe 30 de ani, ar trebui să fie mai rău pentru Isabella, ea este cu un an mai mică de cât mine, şi în plus abia acum începe să se bucure de libertatea ei de adult şi se căsătoreşte cu mine, cu un băiat ciudat.

Tata şi servitorii îmi spuneau că este frumoasă, în tot sensul cuvântului, că parul ei maro cădea pe spatele ei, că ochii de culoarea ciocolatii erau minunaţi şi foarte profunzi, şi că obrajii ei, simulau petale de trandafir care erau pe punctul de a înflori, Rosalie, sora Isabellei, mi-a spus că ea nu s-a opus căsătoriei, şi cum Rosalie este frumoasă şi ar trebui să fie, nu?

În fiecare zii mă puneau să probez costumul, pentru a vedea cu ce o să mă îmbrac la nuntă şi de fiecare dată trebuia să-l suport pe designer.

În acea zi mă simţeam devastat, prea obosit dacă poţi să-i zici aşa plictiselii mele, pentru că era imposibil ca eu să fiu obosit.

M-am dus la o altă probă a costumului, la proba escortei, inclusiv m-au învăţat cum să stau la altar, Carlisle inclusiv a vrut să-mi arete cum să „sărut”, dar am refuzat de fiecare dată şi după m-am retras în camera mea.

– Fiule, te-ai angajat, şi trebuie să cedezi, trebuie să o săruţi, va fi soţia ta.

Eu nu aveam nici o problemă să o sărut, alta era sursa temerilor mele.

– Nu este că nu vreau să o „sărut”, ci că nu sunt sigur dacă mă pot controla.

– Trebuie să poţi, este important.

– Dar mi-ai spus că ea miroase rafinat.

– Asta este adevărat, dar suntem vampiri care pretindem că suntem oameni.

– Să mergem Edward – a spus tatăl meu – Rosalie este sora ei şi nu este deloc răsfăţată.

– De sigur – am oftat – Dar Rosalie nu este cea mai mică fată a regelui Charlie. În plus a devenit tradiţie? Emmett şi Rosalie, Jasper şi Alice? Vrei să mă căsătoreşti cu ultima fiică?

– Da, există dovezi bune – a spus tata mândru.

– Dovezi pentru ce? – am întrebat distras.

– Păi fraţii tăi sunt vampiri, şi uită-te la ei, au găsit cum să le spună ce suntem şi trăiesc împreună cu ele, ei sunt înnebuniţi după ele deşi încă nu este timpul să le transformăm.

Uwowowowow, stai un minut, Carlisle vrea să spună că trebuie să mă îndrăgostesc forţat de Bella, şi la momentul potrivit, adică când o să aibă vârsta mea va trebui să o transform ca să fie soţia mea pentru toooooooooooooaaaaaaaaaatăăăăăăăă viaţa. Pentru început nici măcar nu o cunosc, nu o iubesc. Ar putea fi ea cea mai frumoasă femeie din lume, dar niciodată nu ar însemna pentru mine mai mult decât hrană, niciodată nu aş putea să o văd în alt fel, Isabella este o eroare, care din păcate trebuie să respecte, dar acest moment sunt foarte supărat.

– Niciodată, NU! – şi am ieşit din cameră…eram supărat pe toţi…Eu sunt de vină pentru anumite tradiţii din familie? Trebuia să fiu eu? Viaţa este nedreaptă, chiar dacă nu eşti viu cu adevărat.

Reclame

13 comentarii la “Capitolul 2: Nu contează

 1. Scuze pentru aşteptare…deci acum mă apuc de tradus ultimul capitol din Intersecţia destinelor, apoi o să traduc capitolul 3 din Obligada a amar……Îmi pare rău că capitolul este aşa de scurt…..Mulţumesc că citiţi ficul:-*:-*

 2. Wow…este fascinanta perspectiva lui Edward,acum intram pentru putin timp in mintea lui-si experiednta este deopotriva interesanta cat si iritanta.Edward,fiind un strain pentru ea cat si un vampir,se gandeste la ea ca la o ‘intelegere’ dar si ca la o gustare,si este firesc pentru el…biata Bella.Dar,sunt convinsa ca situatia se va schimba…
  Si nu este nicio problema ca este capitolul mai scurt,traducerea este foarte frumoasa si astept next-ul 🙂

 3. Wow! Alice si Jasper, Rosalie si Emmet sunt impreuna si s`ar putea sa fie pentru toata viata:O. Si ce suparat e Edward, eu sunt sigura ca se va indragostii de Bella. Oricum ramane sa vedem :).
  Kisses:*!

 4. ella ficul asta este superb…felicitarile mele pt traducere,mai ales ca traduci din spaniola care este un pic mai greu…:|
  cap este minunat la fel ca si traducerea
  felicitarile mele si vreau nextul
  revenind la cap:
  -ei o sa le transforme:O
  -si edward este obligat:|
  vreau nextul!!
  pe cand se anunta?

 5. vai, aici rolurile se schimbă. Ed reacţionează extra-naşpa, şi este obligat mai mult ca Bella să se căsătorească. 😀 ;))

  super. 😡

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s