Sunt aici, dar nu ştiu pentru cât timp

Bună! Am reuşit să-mi fac în sfârşit puţin timp pentru a intra pe blog…Ar trebui să încep cu scuzele de rigoare, dar presupun că nu vă prea încălzesc pe voi cu ceva, în fine: ÎMI CER SCUZE CĂ NU AM POSTAT! Nu ştiu câţi dintre voi dau doi bani pe asta, dar în fine eu mi-am făcut datoria. Şi ca să răspund tuturor persoanelor care au lăsat câte un comentariu la ultimul capitol postat. Am început facultatea şi nu este tocmai uşor, altfel spus: Este greu să fii student, fără antranament. Am încercat să îmi fac timp, dar programul nu prea îmi permite să mă ocup de toate lucrurile de care aş vrea. Încă nu m-am adaptat complect la noul meu program şi nu am găsit un echilibru între toate activităţile mele, dar credeţi-mă încerc să fac tot posibilul ca lucrurile să intre pe un făgaş cât de cât normal. O să încerc pe cât posibil să traduc un nou capitol în decursul săptămânii viitoare, deşi recunosc o să-mi fie destul de greu să termin de tradus tot ficul. Vă rog să fiţi puţin indulgenţi cu mine în această perioadă pentru că chiar încerc să mă împart între toate activităţile mele. Sper din suflet să mă înţelegeţi!

Pe curând, Angel Hope.

Reclame

6 comentarii la “Sunt aici, dar nu ştiu pentru cât timp

  1. As spune ca te inteleg dar nu sunt studenta deci nu pot sa-mi imaginez decat ca ai un program destul de incarcat .Dar sunt si eu la scoala si inteleg cum vine toata problema cu timpul liber .
    Eu sunt dispusa sa astept oricat pana la urmatorul capitol .Nu trebuie sa faci asta din obligatie pentru noi ,daca iti place sa traduci si sa ne incanti pe noi cu ficuri frumoase ca acestea atunci esti libera sa traduci .

  2. daaaa!!!! logig, si firesc sa nu ai timp…. si stiu exact ce vrei sa spui-bine, nu chiar exact-eu sunt a 9-a si mie si mie groaznic de greu, de numai am timp sa fac mai nimic… deci, in fine, te vom astepta, ca doar nu stam in apa… insa, tot ce iti cerem (eu, si preupun ca toti ceilati) este sa nu renunti la tradus-chiar daca poate il vei termina la iarna sau chiar la vara-nu renunta….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s